Kindlad tegijad-uus tulevik fraktsioon tegi ettepaneku kõik Saue lasteaia Midrimaa täiendavate kohtade loomiseks vajalikud moodulid rentida ja mitte osaliselt välja osta. Kokkuhoitud vahendeid aga kasutada lasteaia vana osa renoveerimiseks. Selle poolt hääletas 12 volikogu liiget, kolm olid erapooletud ja üks ei hääletanud.

Teine volikogu protokolliline otsus lubab Saue Linnavalitsusel sõlmida lepingud moodulite rentimiseks vähemalt kolmeks aastaks. Siin oli poolt 13 volikogu liiget, kaks jäi erapooletuks ja üks ei hääletanud.

Volikogu delegeeris lähtuvalt seadustest linnavalitsuse pädevusse sotsiaalkandealaste ülesannete korraldamise, kinnitas linnavalitsuse teenistujate palgajuhendi ja tunnistas kehtetuks seitse volikogu määrust, mis ei vastanud tänastele õigusaktidele või olid kaotanud tähtsuse.

Volinikud suunasid ühehäälselt teisele lugemisele määruse eelnõu „Majanduslike huvide deklaratsioonide esitamine ja kontrollimine, ametiisikute toimingu- ja tegevuspiirangud". Edasist arutelu juhib revisjonikomisjon.

Viimase päevakorrapunktina lähetas volikogu Valdis Toomasti, Tõnu Urva ja Anne Teetamme linna ametliku delegatsiooni koosseisus 18.-19. aprillil Läti Vabariiki, et arendada koostööd Läti sõprusomavalitsusega Inčukalns.

Kõik volikogu määrused ja otsused on avalikustatud linna kodulehel ja -kantseleis.