Esialgu oli tegu ainult taluturuga, kus hooajal müüdi köögivilja, keediseid ja talutoite. Praeguseks on juurde tulnud liha-kalaputka, jäätisekiosk ja veel nii mõndagi.

Mullu lisandus üks suur n-ö tavaline turulett, kus müüakse nii välismaist kui ka Eestis toodetud värsket kraami – marju, mandariine, nektariine, ploome, mangosid jne. Kusjuures mango kilo maksab 12 ja virsikul 5,50 eurot.

Kukeseened, kurgid – värsked ja poolhapud, värsked kartulid ja herned on põhikraami järgmises putkas. Lisaks sibul, seller ja kapsapead.

Pakutakse ka huvitavaid hoidiseid, mis pärit kas Ungarist, Bulgaariast või mujalt. Lisaks konservtomatile on valida ka eksootilisema toormaterjaliga purke.

Omaette vaatamisväärsus on seto rahvusmustriga dekoreeritud kiosk „Seto saatkond“, kus müüakse selle Eesti nurga spetsiifilisi saadusi. Hitt on muidugi sibul, kuid väga palju on sealgi moose, keediseid ja mahlu, samuti seto kirjadega õlut. Lisaks kitsejuust, teesegud – teiste hulgas ka Ivan-tšai, käsitööšokolaadid, käsitööd ja keraamikat. Ja tõsi mis tõsi, ka kuulus seto hansa on letis.

Tikupoisi taluturg