Grete Madi õppis 7. klassis hästi. Kärol Mark, Karl Mark ja Kaido Orav 7. klassist olid tublid spordis ja Kaido sai Vigurivända võistlusel 1. koha oma vanuseklassis. 8. kl õpilane Triin Sellis sai kiituskirja väga hea õppimise ja eeskujuliku käitumise eest ning tunnustuse tublide spordisaavutuste eest ning väga heade tulemuste eest aineolümpiaadidel. Oliver Nõgols õppis hästi ja esines tublilt aineolümpiaadidel. Karl Tennosaar ja Mihkel Peepson õppisid 8. klassis hästi.

Meie kooli õpilased Triin Sellis ja Mihkel Peepson osalesid maakondlikus inglise keele giidide programmis. Algklasside näitering, mida juhendas Sigrid Mark, osales maakonna kooliteatrite festivalil ja saadi eripreemia visuaalse terviklikkuse eest. Heli Raidla nimelisele mänguasjakonkursile JÄNES tegid mitu tööd 4. klassi tüdrukud Stella Orav, Kristi Virks ja Regina Nilbe. Konkursile saadeti ka 1.- 3.kl õpilaste ja 6. klassi õpilaste töid. Juhendasid õpetajad Virve Paal, Sigrid Mark ja Inge Mark.

Kätlin Unt ja Triin Sellis on kutsutud maavanema vastuvõtule 17. juunil 2010 Saatse muuseumi, kus tunnustatakse maakondlike aineolümpiaadide võitjaid.

1. juunil toimus ekskursioon Siguldasse. Sõideti köisraudteel üle Koiva jõe, käidi Turaida lossis ja Gutmani koopa juures. Päeva lõpetas mitmetunnine seiklus Tarzani- radadel ja teistel Sigulda seikluspargi atraktsioonidel.

3. juunil käisid 1.-5. klass Pokumaal, Nõiariigis ja Liikluslinnas.

4.-6. juunil osalesid 10 Valgjärve kodutütart maakondlikus NK ja KT laagris Hanikases. 7.-8. juunil õppisid Enel Eisen ja Mari-Liis Länik käsitööalaseid tarkusi juurde Pikajärvel toimunud maakondlikus käsitöölaagris.

Kaunist suve!