Kui nüüd taevastest sõidukitest juba juttu tuli, siis tänavu said meie külalised vaadata ja nautida paraplaanide sõite. Meie külaplatsi kohal tiirutas neid koguni kaks tükki ja oli tore neid nagu väikeseid putukaid lendamas näha. Nii suured, kui väikesed peolised said oma tasakaalu tõeliselt proovile panna, sest kohapeal oli olemas tasakaalu liin. Selle tasakaalu liiniga koos meile tulnud noormehed trikitasid tõeliselt ja olid head õpetajad kõigile soovijatele mitme tunni jooksul.

Oma tantsulusti käisid tänavu Krootuse tantsunaised pakkumas ja loomulikult ei puudunud meil Kanepi naistantsurühm Kanepää keerutajad, kes on meie auküla-lised kõik need kaheksa külapäeva juba olnud. Tänu Merike Tammele on samuti juba aastaid olemas käsitöö tuba, kus ikka ja jälle midagi uut ja põnevat õppida saab. Iga soovija kellel meeles oli T-särk kaasa võtta sai Alar Tamme abiga oma särgile soovitud siirdepildi kohapeal peale panna lasta.

Väga  põnevaks  kujunes  võistkondlik köievedu 4 meest ja 1 naine ja kokkuvõtteks sai võistkondi kokku seitse. Asi läks nii tõsiseks, et tõmmati nagu elu eest – palju põnevat pakkus see kaasaelajatele ja poolehoidjatele. Olemas oli ka meie traditsiooniline koduõlu ja samuti suured tänud meile omaseks saanud toitlustajatele.

Kuigi tänavu oli külalisi natuke eelnevatest aastatest vähem, arv jäi veidi alla viiesaja inimese. Kõik kes me seda pidu kokku panime arvame, et tore pidu oli. Meie ise jäime rahule, Simmaniks mängis ansambel „Nööp” Tõrvast ja vaheaegadel pidasime maha üsna eduka koogioksjoni, üritasime koos laulda ja mehed said joovastavat „Luikede tantsu” tantsida, mis publiku pöördesse ajas. Suured tänud kõigile, kes aitasid seda päeva tähistada.