Ribivooru paremusjärjestus:

1. „Hiiumaal on jummala hea grillida ja lihtsalt niisama ringi chillida“ (138 punkti)
2. „Nurste karskusselts“ (132)
3. „Hellatempa külaselts“ (129)
4. „Anna aega atra seada“ (128) ja „Parem kui jalgpall“ (128)
5. „MTÜ Hiiu lammas“ (127)
6. „Kerema kobedad kokad“ (118)

Fantaasiavooru paremusjärjestus:

1. „Kerema kobedad kokad“ (141 punkti) ja „Hiiumaal on jummala hea...“ (141 punkti)
2. „Külaselts Hellatempa“ (132)
3. „MTÜ Hiiu lammas“ (130)
4. „Nurste karskusselts“ (129)
5. „Parem kui jalgpall“ (118)
6. „Anna aega atra seada“ (114)

Fantaasiavooru eripreemia parima esitluse eest pälvis võistkond „Hiiumaal on jummala hea grillida ja lihtsalt niisama ringi chillida“.

Hiiumaa võistlusel jagasid esikohta sama punktisummaga kaks võistkonda. Fantaasiavooru ühe võidutöö küpsetanud võistkonna „Kerema kobedad kokad“ kapten Tarmo Tamm selgitab: „Küpsetasime ürdimarinaadis marineeritud pardi rinnafileed, mida serveerisime magusa pohlakastme ja grillitud puuviljavarrastega“. Fantaasiavooru teise võidutöö küpsetanud võistkonna „Hiiumaal on jummala hea...“ kapten Jaanus Ernes selgitab: „Kuna Hellamaa rannas on suured ja aplad parmud, siis neid pakkusimegi tikkude otsas meeleoluka eelroana, üks kohtunik sõi parmu isegi ära. Põhiroaks oli töö nimega „Muhu väina regatt“, mis koosnes grillitud lõhega täidetud grillitud ciabatta lootsikutest.

Hiiumaad esindasid 11. juunil Türi rannas ja lauluväljakul toimuval suurel lõppvõistlusel „Eesti Meistrivõistlused Grillimises – Grillfest” võistkonnad „Hiiumaal on jummala hea...“, „Kerema kobedad kokad“ ja „Nurste karskusselts“.

Hiiumaa võistluse korraldasid Eesti Grilliliit ja Pühalepa Vallavalitsus. Võistlussarja „Eesti Meistrivõistlused Grillimises – Grillfest“ korraldaja on MTÜ Eesti Grilliliit koostöös maakonna aktiivse omavalitsusega. Võistlushooaja korralduspartnerid on Reola Gaas, Meira, Selver, Rakvere Lihakombinaat, Saku Õlletehas, Atria Eesti AS, Premia Tallinna Külmhoone, Star FM, Odessa vahuveinid ja trükikoda EVG Print. Eesti Grilliliit on 2008. aastal asutatud rahvaorganisatsioon, kuhu kuulub üle 200 liikme, lisaks 15 ettevõtet ja 6 auliiget. Liidu liikmeks on oodatud kõik, kellel grillimise vastu huvi on.