Eelinfo lubab oletada sel hooajal pingelist võistlust Hellamaa, Suuremõisa ja Lõpe vahel. Kindlasti pole ka Papsi-poisid (Rohusaared) papist poisid. Võib-olla mingi must hobune ka uuel hooajal üllatab.

Inimesed, ärge kartke olla lollid, soovitab Tiit. Mitmed intelligendid hoiavad mälumängust eemale kui vanakurat välgust. Aga me siin vallas pusime omakeskis edasi. Perekeskusse saab ka lisalaudu panna, kui Kärdlast või teistest valdadest võistkondi lisandub.

Eelnevad hooajad on tõestanud ürituse elujõudu. Ei küsita üle mõistuse asju. Tiit ütleb, et tal poleks raske teha mitukümmend küsimust, millest ühtki ära ei vastata, aga siis kaob mängu võlu. Nii et tulge julgelt platsi! Pange 3-liikmeline tiim kokku ja mälumängus kunagi kaotajaid ei ole, nagu ütles vana mnemoguru Hardi Tiidus. Igaüks saab igast mängust midagi uut teada.

Mängusari kestab 7 kuud ja üldarvestusse lähevad 5 paremat tulemust, nii et neil, kes Tiidul aitavad küsimusi koostada, pole ka midagi kaotada. Kohtumiseni, 6. oktoobril!