Paeaasta algas tutvustava paetunniga, kus esines ja tutvustas tegemisi projektijuht Aili Ilves Virumaa Koostöökojast. Välja sai kuulutatud joonistusvõistlus, lauamängude võistlus, kirjutiste ja uurimustööde võistlus ja huvitavate paekivide korjamise võistlus - mis kestab veel aasta lõpuni.

Koolis käis veel paenäitus SILURI SUMA-DAN, kus oli eksponeeritud huvitavaid kivistisi paekivis ja paekivist valmistatud asju.

Meie lapsed võtsid osa joonistusvõistlusest ja laumängude tegemise võistlusest. Tänaseks on parimad joonistused ja jutud raamatuna välja antud ja osavõtjad said need endale ka kingituseks.

Meie kooli tublimad joonistajad, kelle töö ka raamatus trükitud, olid:
Martin Žuravljov, Rainer Roostik, Kaidi Aal, Werner Koppel, Jan-Erik Jõgiste, Margit Bastig, Diana Erik, Airiin-Aileen Roostik, Armo Karu, Kati Kivisaar. Kõikide laste juhendajaks oli õpetaja Inge Korka.

Õpetaja Inge Korkaga valmistasid lapsed ka lauamänge ja kõige paremaks mänguks, mis läheb ka tootmisse, valiti meie kooli õpilase Erik Rüütli poolt koostatud paeteemaline lauamäng. Lauamänge tegid veel: Miina Part, Margit Bastig, Janeli Kens, Kristiine Pajuri, Airiin- Aileen Roostik, Elis Sammul, Kati Kivisaar.

Kolme õpilast ootab ees mitmekesine ja huvitav kahepäevane ekskursioon Virumaal. Ekskursioonile sõidavad Margit Bastig, Janeli Kens, Jan Erik Jõgiste.

Kuna paeaasta veel jätkub huvitavate paekivide otsimisega, siis hoidke silmad lahti, kui oma kodupaiga looduses ringi kõnnite. Võib-olla on just sinu leitud paekivi see kõige huvitavam, mida näitusel vaadata saab. Näitus on aasta lõpus. Terast silma!

PS! Põlula kooli ürituste info ja kokkuvõttev kroonika ikka kooli kodulehel!