Laulude teemad varieerusid koogiküpsetamisest kevadrõõmudeni, ent mis peaasi – kõik lauljad andsid endast parima. Kui prooviruumi seinad kuulsid vahel ka kevadtuulest ja väsitavast koolipäevast räsitud hääli, siis laval särasid noored staarid nii, et publik ei märganudki väikest põlvevärinat.

Kui laulusolistid olid valdavalt naissoost, siis teadustamise mehise töö võtsid enda kanda kolm noormeest – Henri Palu, Keio Kaarlõp ja Mairon Arbma 7.klassist. Nende kindlal juhtimisel jõudsid kõik lauljad õigel ajal lavale ja sealt ka tagasi.

Kuna laulusõpru on koolis tunduvalt rohkem, esines lisaks solistidele ka mudilaskoor. Nende hoogsas esituses kõlasid laulud „Tere hommikust“ ja „Maiasmoka tša-tša“.

Ning läbi see oligi – üks koolitund täis helisevat laulu, esinemisärevust, publiku toetavat aplausi, aga ka nädalatepikkune töö ja pingutus, mis sellele tähetunnile eelnes.

Aga miks ikkagi 3 X 12? Sest 12. mail toimunud kontsert oli järjekorras juba 12. laululaste mõõduvõtmine ning juhtumisi esines sel kontserdil täpselt 12 solisti.