Hooaja jooksul on plaanis korraldada kuus kontserti, kus teiste seas astuvad üles viiuldajad Olga Voronova ja Kristel Eeroja-Põldoja, tšellist Leho Karin, lied-duo koosseisus Karmen Puis ja Jaanika Rand- Sirp. Kontserdid korraldatakse koostöös Viljandi muusikakooliga kooli orkestrimajas.

Hooaja avab teisipäeval, 19. oktoobril kell 18 Tartu Uue Muusika Ansambel eesti ja saksa autorite tänapäevase muusika kavaga.

Tartu Uue Muusika Ansambel tegi eduka debüüdi 2009. aasta juunis Tartu noorte heliloojate festivalil. Ansambel on võtnud eesmärgiks tutvustada Tartu publikule tänapäevast muusikat eri koosseisudega. Selleks kaasavad nad Tartu interpreetide paremiku ning esitlevad hooaja jooksul vähemalt kaht kava. See kontsert on ansambli kolmas projekt. Esinevad Tõnu Kalm klarnetil, Kadri Sepalaan viiulil, Lauri Sõõro tšellol ja Kadri-Ann Sumera klaveril. Kava kõlas Eesti noorte heliloojate festivalil möödunud juulis. See on üles ehitatud uuslihtsuse vaimus ning esitleb tänapäevase muusika motoorsemat, lineaarsemat, isegi modernistlikumat külge. Ettekandele tulevad Mari Vihmandi, Andrus Kallastu, Mirjam Tally, Manfred Stahnke ja Gerhard Müller- Hornbachi teosed.

Lähemalt saab sarja kohta lugeda aadressilt www.kammermuusika.ee.