Esimene päev algas üsnagi sportlikult: toimus soojendusvõimlemine, sõprusteatejooks Kärdla staadionil, kriketimängu õpetus ja teatevõistlused. Õhtul läks laagri avamisrongkäik üle Keskväljaku Rannapaargu juurde, kus toimus V suvemängude avamine.

Jõudnud mere äärde, oli meid ootamas programm: meile esinesid kohalikud lauljad ja tantsijad. Õhtu jätkus diskoga Villalaos. Öörahu algas kell 23.00 ning imekombel pidasid kõik sellest kinni.

Teine päev algas varakult, sest töö tahtis tegemist. Meie maakond pidi tegema restaureerimistööd Puksis, mis asus väljaspool Kärdlat, teised maakonnad töötasid kooli läheduses. Peale lõunasööki ja puhkust algasid spordivõistlused Rannapaargu juures mere ääres ja merevees. Toimus veekorvpall ja veejalgpall, võrkpall, discgolf. Võrkpallis sai meie maakond hea koha - III koha. Peale mänge saime jälle veidi puhata. Õhtul oli meie viimane laagridisko Villalaos, mis oli väga lõbus, sest korraldati ka seltskonnamänge. Õpetajad külastasid Soena Talumuuseumi.

Kolmandal päeval ehk meie viimasel laagripäeval toimus maastikumäng Kärdla linnapargis. See oligi viimase päeva kõige suuremat pingutust nõudvam ülesanne vihmasajus. Pärast maastikumängu toimus autasustamine Kärdla Gümnaasiumi võimlas. Seal tunnustati ka meie maakonna võistkonda. Peale autasustamist sõime ka viimase söögi selles koolis ning kojusõit võis alata.

Üldmulje laagrist oli väga positiivne ning läheksin sinna iga kell uuesti.