Hetkel on avaliku külalis teraamatu leheküljel järgmine tekst: Endine külalisteraamat on suletud!

Probleemide, ettepanekute, murede jne tekkimisel pöörduda vastava vallavalitsuse ametniku poole: vallavanem Mart Järvik – mart@jarvakandi.ee;
abivallavanem Sirje Mett – sirje@jarvakandi.ee;
vallasekretär Sigrid Algre – sigrid@jarvakandi.ee;
sekretär-registripidaja Katrin Kuum – katrinkuum@jarvakandi.ee;
sotsiaalnõunik Vieno Rippinen – vieno@jarvakandi.ee;
ehitusnõunik Meelis Tom-son – meelis@jarvakandi.ee;
majandusnõunik Ene Nüganen – ene@jarvakandi.ee;
finantsjuht Kadri Alliksaar – kadri@jarvakadni.ee;
raamatupidaja-ökonomist Helje Nahkur – helje@jarvakandi.ee;
korrakaitseametnik Vladimir Doktorov – vladimir@jarvakandi.ee.

Vallavanem Mart Järviku sõnul tingisid külalisteraamatu sellisel kujul jätkamise võimatuse nimetud kommenteerijad, kes lubasid endale nii vallaametnike kui ka kaaskodanike põhjendamatut solvamist.

Valdade kodulehtedelt saadava info lihtsamaks leidmiseks ja nende ülesehituse ühtlustamiseks on loodud üleriigiline töörühm. Eesmärgiks on seatud ühtse tehnilise lahenduse väljatöötamine, et kõikide valdade kodulehtedelt info leidmine oleks lihtsam, kõigile arusaadavam.

Ühel kevadisel töörühma koosolekul, kus käsitleti kodulehtede infovahetuse võimalust vallakodanikega, nimetati Järvakandi valla kodulehte negatiivse näitena – sellist anonüümset laimulevitamist ei peeta kohalike omavalitsuste kodulehtedel heaks tavaks. Sellest lähtuvalt otsustasid vallavõimud, et uue ühtse lahenduse (s.o autoriseeritud juurdepääs kodulehtedele) rakendamiseni saavad vallakodanikud kirjutada valla kodulehelt otse vastava valdkonna ametnikule. Paralleelselt otsitakse lahendust vanale kodulehepõhjale ID-kaardiga sisenemiseks ja seal siis juba autoriseeritult ettepanekute või kommentaaride avaldamise võimaluse pakkumiseks. Uus lahendus loodetakse tööle rakendada juba lähiajal.