Sel aastal selgitati paremusjärjestus järgmistel aladel:

Võrkpall (kaetud võrguga)
Küladevahelises võrkpallis olid parimad Variku, Nõva ja Peraküla võistkonnad.

Täpsussaagimine
Osalejatel tuli käsisaega saagida võimalikult täpselt 1 kg puutükk. Igast külast osales eraldi arvestuses naine, mees ja veteran. Naistest olid parimad Virve Perakülast (saagis üldse kõige täpsemalt 1036 grammise puutüki), järgnesid Katriin Rannakülast ja Maie Hindastest. Meestest olid kõige täpsema käega Andrus Nõvalt, Ivar Rannakülast ja Enn Vaisilt. Veteranidest olid kõige täpsemad saagijad August Nõmmemaalt, Arvo Vaisilt ja Rein Varikust.

Leib/sai
Külade võistkondadel oli üheks koduseks ülesandeks küpsetada leiba või saia ja tuua need ühiseks degusteerimiseks. Hindajate poolt said enim punkte Nõva, Vaisi ja Hindaste küpsetised. Maitsvad olid aga kõigi külade küpsetised, suur tänu kõigile külade küpsetajatele!

Mölkky
Sel aastal osalesid selles seltskondlikus viskemängus nais- ja meesveteranid. Naisveteranidest olid parimad Sirje Hindastest, Eerika (eakaim osaleja) Varikust ja Aino Nõmmemaalt.
Meesveteranidest olid parimad Matti Hindastest, Arne Perakülast ja Rein Varikust.

Köievedu
Sel aastal olid parimad köieveos Nõmmemaa, Nõva ja Variku külade võistlejad.

Noolemäng
Naise arvestuses olid kõige täpsema käega Merike Nõvalt, talle järgnesid Helis Vaisilt ja Katriin Rannakülast.
Meeste parimad olid Sergei Nõmmemaalt, Andrus Nõvalt ja Toivo Varikust
Naisveteranide tublimad olid Aino Nõmmemaalt, Helju Vaisilt ja Ülle Nõvalt.
Meesveteranide parimad olid aga Artur Hindastest, Arne Perakülast ja Rein Varikust.

Käesurumine
Naiste parimad oli sellel alal Virve Perakülast ja Inna Nõmmemaalt. Järgnesid naised Varikust ja Rannakülast.
Meeste parim oli Margo Vaisilt, talle järgnesid Andrus Nõvalt , Ain Hindastest ja Kaido Nõmmemaalt.

Lastevõistlused
Lastel tuli sel aastal kokku panna puzzle, lüüa hokikepiga palle väravasse ja visata palle kiikuvasse korvi. Neljandas mängus tuli rõngaid pulkade otsa visata. Iga täpne vise tähendas vastavat auhinda. Küladest oli enim osalejaid Varikust, Nõvalt ja Hindastest.

Viktoriin
Ka sel aastal tuli küladel mõõtu võtta ajaloolistes teadmistes Nõva valla erinevate paikade ja siin kunagi elanud inimeste kohta. Viktoriini koostas ka sel aastal Aino Aarniste. Parimad ajalootundjad olid Vaisilt, neile järgnes Peraküla, võrdse arvu punkte said Nõva ja Hindaste.

Täpsus- ja osavusmäng
Selles mängus olid naiste parimad Helvia Varikust, Anne Vaisilt ja Ave Hindastest. Meeste parimad olid Rauno Hindastest, Johannes Nõvalt ja Argo Vaisilt.

Prillid
Kiur Klippbergi juhitud võistlusel tuli külade esindajatel aja peale kõndida slaalomit 1 promilliste alkoprillidega. Parimad olid Maie ja Alo Hindastest, neile järgnesid Katriin ja Ivar Rannakülast ning Virve ja Joonas Perakülast.

Isetegevus
Teiseks koduseks ülesandeks oli küladel ette valmistada isetegevusnumber. Parimad etteasted olid Nõmmemaal, Varikul ja Perakülal, neile järgnesid Vaisi, Hindaste ja Nõva.

Peale punktide kokkuliitmist selgus ka külade paremusjärjestus. Võidukarika sai sel aastal Hindaste küla 141 punktiga, järgnesid Vaisi (137 püunkti) ja Nõmmemaa (135 punkti).

Esikolmikule järgnesid Nõva (134), Variku (133), Peraküla (124) ja Rannaküla (78).

Eriline tänu külade kontaktisikutele: Ain Ollemale Hindastest, Aivi Ööbikule Vaisilt, Kaido Roosilehele Nõmmemaalt, Peeter Kallasele Nõvalt, Virve Tautsile Perakülast ja Kalle Orumaale Varikust, kes ärgitasid oma külade elanikke võistlustel osalema!

Lisaks sai külaplatsil tutvuda ja osta Forever Living aaloel põhinevaid loodustooteid ning nautida lühimassaaži kaelapiirkonnale.

Huvilistele oli avatud Reiki telk, avatud oli töötuba vana mööbli restaureerimiseks ja sai tutvuda lohesurfiga.

Kes tahtis loosiõnne proovida, osales õnneloosis. Kõhutäidet pakkusid Ruts ja Karli Saar! Tantsuks mängis Rein&CO.

Suur tänu kõikidele osalejatele ja kaasaelajatele, kes leidsid sel päeval aega kodust välja tulla! Kohtumiseni järgmisel suvel Hindastes!