Lisaks internetile saab sama küsitlust täita ka  paberkandjal. Küsitluslehed on saadaval alates  19. novembrist 2010 Misso vallamajas, Missos (A ja O kauplus), Misso kooli õpetajate toas, Nopri talupoes  ja Luhamaa raamatukogus. Palume täidetud küsitluslehed tagastada eelpool nimetatud kohtadesse hiljemalt 03.12.2010.

KÜSITLUS ON MÕELDUD TÄITMISEKS TÖÖEALISELE (18 - 63. a) MISSO VALLA KODANIKULE. KÜSITLUS ON ANONÜÜMNE! 

Misso valla terviseprofiili koostamist koordineerib Helli Kalda. Lisainfo telefonil 78 56144, 53403744 e-mail: sotsiaal@misso.ee

MIS ON TERVISEPROFIIL?
Terviseprofiili koostamine on omavalitsuse elanike tervise ja seda mõjutavate tegurite kaardistamine. Terviseprofiil on abivahend inimeste ja keskkonna terviseseisundi mõõtmisel, hindamisel, analüüsimisel, paremate tervisetulemuste eesmärgistamisel ning nende saavutamiseks vajalike tegevuste ja vahendite määratlemisel. Terviseprofiili koostamise eesmärk on suurendada elanikkonna heaolu ja tõsta inimeste elukvaliteeti parema tervise kaudu. Terviseprofiili koostamise tulemusena suureneb elanike rahulolu eluga ning selle juhtimisega vallas, mis omakorda soodustab elanikkonna püsimajäämist omavalitsusse.
Terviseprofiil on oma iseloomult arengukava laadne dokument. Probleemide ja tegevuste rõhuasetus on suunatud just tervisekäitumise ja tervisliku elukeskkonna kujundamisele. Selleks, et kaasata terviseprofiili koostamisse ka Misso valla elanikkonda, oleme koostanud küsitluslehe, mille täitmisega saate anda oma panuse Misso valla terviseprofiili koostamisse ja edasi terviseprofiilist tulenevate tegevuste kaudu meie valla elu tervisesõbralikumaks muutmisele.
ANNA OMA PANUS VALLA TERVISEPROFIILI KOOSTAMISSE JA TÄIDA PALUN KÜSIMUSTIK!