Külalistena esinesid Naiskodukaitse Jõgeva ringkonna esinaine Aive Soolepp ja instruktor Mariana Maasik, kes tutvustasid Naiskodukaitse tegevust ja eesmärke. Kohalolijatele tutvustati naiskodukaitse vormi – nii pidulikku kui maastikul viibimiseks ja maskeeringuks. Mitmed Torma jaoskonna naised on oma tegevusega avalike suhete rühmas tuntust kogunud kui “müüdimurdjad” – selgitamaks, et me pole üksnes supikeetjad. Naiskodukaitsel on mitmeid tegevussuundi: meditsiin, toitlustamine, side ja staabitöö, avalikud suhted, noortejuhid ning formeerimine. Igaüks võib valida endale huvipakkuvama ja osaleda erinevatel koolitustel. Esmalt tuleb läbida muidugi baasväljaõpe, mis koosneb neljast moodulist.

Slaidishow näitas meile viimase Torma jaoskonna ühisürituse — Saare seikluspargi külastuse — meeleolukaid jäädvustusi. Seegi üritus pakkus palju põnevust ja närvikõdi, lisaks arendas meeskonnatööd. Toredad hetked oli kaamerasse püüdnud meie jaoskonna liige Liina Laurikainen, kes tõi oma fotodega kaks peaauhinda Naiskodukaitse korraldatud fotokonkursilt “Eesti naise uskumatud tegemised”.

Järgmine esineja oli Elistvere looduskeskuse perenaine Elle Mäerand, kellelt saime teada, kuidas taimedega värvida, millised neist sobivad haiguste ravimiseks ja millised toiduks. Õppisime ka seentega lõnga värvima, tutvusime uute käsitöövõtetega ja kuulsime palju muud huvitavat.

Ühiselt peeti plaane järgmisteks ettevõtmisteks. Leidsime, et sellised kokkusaamised on vajalikud, et tutvustada Naiskodukaitse organisatsiooni isamaahoidlike ning tegusate naiste ja neidude seas.