01.08.2010 kuni 15.07.2014 on AS Veolia Keskkonnateenused ainuõigus korraldatud jäätmeveoks Mikitamäe vallas.

Mikitamäe Vallavalitsus vabandab jäätmevedaja vahetusega kaasnenud segaduse pärast. Vedaja vahetus ja arvutiprogrammi vea tõttu on väljastatud eeltäidetud lepingud ka kinnistute endistele omanikele ning neile, kellel on Mikitamäe Vallavalitsuselt taotletud ja saadud vabastus korraldatud jäätmeveost.

Mikitamäe valla haldusterritoorium on üks veopiirkond, kus liitumine korraldatud jäätmeveoga on jäätmevaldajatele kohustuslik. Olmejäätmete valdajad on korteriühistud või ühistud, nende puudumisel aga maaüksuse omanikud, millel asub elu- või äriruum või suvila.

Jäätmevaldaja loetakse liitunuks korraldatud jäätmeveoga elu- või tegevuskohajärgses veopiirkonnas. Jäätmevaldaja on korraldatud jäätmeveoga liitunud alates korraldatud jäätmeveo jäätmeloa kehtima hakkamisest.

Vallavalitsus võib erandkorras teatud tähtajaks jäätmevaldaja lugeda korraldatud jäätmeveoga mitteliitunuks tema põhjendatud avalduse alusel, kui ta korraldab jäätmekäitluse ise. Jäätmeveo vabastus antakse üheks aastaks. Mitteliitunuks loetud jäätmevaldaja esitab üks kord aastas vallavalitsusele kirjaliku avalduse koos põhjendusega oma jäätmete käitlemise kohta. Kui vallavalitsusele nimetatud avaldus koos põhjendusega ei jõua, nimetatakse jäätmevaldaja taas jäätmeveoga liitunuks.

Juhul, kui Teile on ekslikult saadetud jäätmeveo arve või kui on küsimusi vedaja poolt saadetud lepingu kohta, võtke ühendust AS Veolia Keskkonnateenused klienditeeninduse telefonil 1919.