Kõikide lastelaste nimel on Liisi kirjutanud:

„Vanavanemad on õpetanud meile üksteisega läbisaamist, viisakust, korda, austust vanemate inimeste vastu, töötegemist (selle olulisust elus). Saunaõhtutel räägitakse erinevatest probleemidest, muredest, rõõmudest, saavutustest. Võrreldakse elu praegu ja enne. Vanaemal ja vanaisal on alati tuua huvitavaid seiku oma nooruspõlvest. Toimuks justkui vestlusring “Elu vanal ajal”. See kõik on nii huvitav ja põnev ning aitab hoida erinevaid traditsioone meie hinges ja meeltes.

Vanavanemad on alati olnud meie jaoks olemas. Hoidnud ja poputanud on nad meid juba väikesest peale. Kõige mõnusam on/oli jääda ööseks, sest vanaemal oli ja on praegugi alati midagi väga maitsvat valmistatud nii õhtuks kui hommikuks. Vahel kui tekib tahtmine lihtsalt läbi astuda on nad alati valmis kõiki avasüli vastu võtma: kuulavad ära mured, uudised , tunnevad huvi käekäigu vastu, annavad nõu. Nende juures on alati kõik meie sõbrad ja tuttavad samuti teretulnud.

Meie vanavanemad teevad paljusid töid-tegemisi koos. Vanaisa Olevil on hobi. Tema harrastuseks on ehitamine ja rooside kasvatamine. Sünnipäevakingiks saadud roosid torkab mulda ja oh imet-need hakkavadki kasvama! Vanaema meelistegevusteks on kudumine, koristamine, toidu tegemine, taimede kasvatamine ja istutamine. Tema nobedate näppude abil valmivad imelised kudumid. Neid jagab ta meelsasti oma lastele ja lastelastele ning kõikidele teistele kallitele inimestele. Lisaks sellele osaleb vanaema ja nüüd ka vanaisa erinevatel pensionäride üritustel, mis on eriti tore just seepärast, et see muudab nende elu huvitavamaks, laiendab silmaringi ja annab võimaluse kodust välja saada.

Vanaema peab päevikut, mille kirjas kõik olulised sündmused meie perede elust. Vanavanemad on meile suureks eeskujuks! Ja nad on meile väga armsad ning kallid, nii nagu kõikide teiste vanavanemad oma lastelastele.“ (avaldatud lühendatult)

Tervist ja jõudu teile!