Uut aastat oodates meenub ühe naljamehe ütlus, et “krabisevast saab kõlisev”. Tema arvas, et ainukesed, kes euro tuleku üle rõõmustavad, on miljonärid – lihtsustab see ju tunduvalt oma rahade ülelugemist ja nendega arvestamist. Aga kuidas on vaesema rahvaga? Samamoodi, ainult et selle krabisevaga pole suurt kokkupuutumist. Uuest aastast saab olema nii, et mida vaesem inimene, seda suurem peab olema ta eurosentide rahakott.

Hoolimata kõigest, oleme ja jääme südamega inimesteks, nii, nagu seda on olnud paljud põlvkonnad enne meid. Meis igaühes on siiraid ja kauneid igatsusi, mida hoiame, enamasti küll vaid endale. Jõuluajal ei peaks peitma oma headust iseendasse, vaid tuleks lasta teistelgi sest osa saada! Jagame jõulurõõmu oma lähedastega, sest jagatud rõõm on ju poole suurem!

Kuigi keegi meist ei ole täiuslik, on üksteisest hoolimine ja lugupidamine, üksteise toetamine ja loomulikult vajadusel ka kritiseerimine edasiviiv jõud. Meie ühine soov on ju edasi liikuda selleks, et saaksime elada oma kodukohas hästi, et elu ja aeg liiguks meie kasuks, meie laste ja lastelaste kasuks.

Kui me leiame mahti lisaks igapäevastele töödele ja tegemistele üksteist veidi rohkem märgata ja üksteisest hoolida, ehk ei pea siis ehmuma mõtte juures, kuidas küll aasta nii ruttu möödus.

Tänan teid, vallaelanikud, ettevõtjad, koostööpartnerid ja head kolleegid valla asutustest, 2010. aastal tehtu eest. Kõik, mis meie ümber edeneb, edeneb tänu teile.

Kaunist ja rahulikku jõuluaega!