Teadagi on meie kooli õpetajad usinad kontrollima. Isade teadmiste testimiseks olid nad viktoriini ette valmistanud. Õnneks võisid lapsedki võistkonda kuuluda ja nii vajadusel isasid aidata. Küsimused olid huvitavad. Viktoriin oligi mõeldud eelkõige hea tuju loomiseks ja mõnusaks ajaveetmiseks.Ükski võistkond ei jäänud viimaseks ja kõigil oli vahva.

Viktoriinile järgnes meisterdamine. Isad pandi poiste tööõpetusklassis puidust köögiriistu valmistama, mis hiljem heategevuslikul otstarbel maha müüakse. Samal ajal, kui isad tööd tegid, veetsid õpilased toredasti aega kooli võimlas.

Lapsevanemad olid kärmed ja paluti peagi kohvilauda, kus isad ja õpetajad said omavahel muljeid jagada ja arvamusi vahetada. Kõik kohale tulnud isad said õpetajatelt kingituseks kaardi, millel kirjas, missugune peaks olema üks täiuslik isa. Kõik jäid isadepäevaga rahule, kaasa arvatud päevakangelased, mida võis järeldada nende positiivsetest kommentaaridest.

Mul on hea meel, et ka mina koos isaga sellest üritusest osa võtsin. Me kõik saime kübekese targemaks, kiiremaks, julgemaks ja osavamaks.