Poolfinaali said: Tanel Kalinin, kes mängis Saimon Pannikuga ning Sten Väise, kelle vastaseks oli Edith Varb.Võitsid ja said finaali Sten Väise ja Tanel Kalinin.

Tanel Kalinin I koht, Sten Väise II koht, Saimon Pannik ja Edith Varb jagasid III –IV kohta.

7.-9. klassi õpilastest mängisid Karl-Johannes Lehtmäe, Raimo Rammul, Egert Säärits, Keven Mekk, Ergo Säärits, Hendrik Varul, Fred Varb ja Arvo-Sergo Pannik.

Poolfinaali said: Karl-Johannes Lehtmäe, kes mängis Egert Sääritsaga (võitis Egert Säärits) ning Ergo Säärits, kes mängis Fred Varbiga ( võitis Fred Varb). Finaalis võistlesid Egert Säärits ja Fred Varb. I koha saavutas Fred Varb, II koha Egert Säärits, III –IV kohta jagasid Karl-Johannes Lehtmäe ja Ergo Säärits.

12. novembril toimus Saverna Põhikoolis PEREÜRITUS, kus osalesid isad ja emad koos lastega.

Üritus algas kontserdiga, kus esinesid: lastekoor, mudilaskoor, I ja III klass, Kerttu Haljaspärg, Markkus-Mauno Hõlst, Karel Schattschneider, Hardi Häelme, Sten-Marius Pannik, Erik-Villem Lehtmäe, Erik Patrik Hainsoo, Nele-Liis Väise, Valter Kuld, Ulvi Eit ja Carolyn Lumi.

Järgnesid töötoad, kus lastel oli võimalus koos oma vanematega joonistada, käsitööd teha, meisterdada ja muusikat kuulata.

Kunstiklassis värviti pilti, käsitööklassis tegeldi masinviltimistööga, puutöös tehti puust meene ja muusikas püüti kuulmise järgi ära arvata, mis looma või linnuga on tegemist.

Siis toimus suur RAHVASTEPALLIVÕISTLUS isade ja laste vahel, mille võitsid lapsed.

Õhtu lõppes käsitööklassis kohvi- ja morsilaua ääres juttu ajades.

***************************************************************

Saverna Põhikooli õpilased osalesid etlemiskonkursil „Tahan sulle öelda”, osaleti mitmetel spordivõistlustel, käidi okupatsioonide muuseumis, osaleti tooliteatris, käidi Uue-Antsla liikluslinnakus, kohtuti Aleksei Turovskiga ja vaadati etendust „Mowgli”, toimusid sõpruskohtumised käsipallis ja korvpallis, algklassid käisid ujumas, noorkotkad ja kodutütred olid Tilsis ja Valgjärvel laagris, Põlva lasketiirus ja käisid bowlingut mängimas, osaleti geograafiaolümpiaadil ja kadridiskol.