Kõigil on õigus väärikalt vananeda ja teha seda kohas, kus on sama hea olla kui oma kodus. Nii on Saverna Hooldekodu taganud jätkusuutliku keskkonna, kus eakatel on kodune ja turvaline elada. Püüame pakkuda igapäevaselt armastusrikast ja hoolivat keskkonda meie memmdele ja taatidele ning seeläbi püüame tagada ka lähedastele hingerahu, mis laseks neil öösel rahulikult magada teadmises, et emadisad, vanaemad ja vanaisad on õnnelikud ja hoolitsetud.

Suhtume igasse memme-taati kui oma pereliikmesse. Pakume leevendust tervisemuredest tekkinud vajakajäämistele, et iga päev oleks elamist väärt ja igast elatud päevast saaks tunda rõõmu. Meie personal on tähelepanelik ja mõistev igas olukorras ning leiab aega olla igaühe jaoks olemas ka kõige raskematel hetkedel.

Kui hoolitsed dementse inimese eest, soovid olla kindel, et teda koheldakse austuse ja lugupidamisega. Dementne inimene on kergesti haavatav ning ta vajab pidevalt tuge ja kinnitust. Meie jaoks on väga oluline, et töötajad tema ümber teevad kõik, et aidata tal hoida oma identideedi ja eneseväärikuse tunnet.

Siinkohal soovin tänada ka eakate päeva raames Saverna Hooldekodu igati abivalmit personali, kuna kõik ametis olevad töötajad püüavad anda endast alaliselt parimat, et meie teenuse tarbija tunneks ennast võimalikult koduselt.

Tänan järgmisi töötajaid pikaaegse ja kohusetundliku ning ääretult vastutusrikka töö eest:

Veera Meitsar,
Evi Poolak,
Ester Hõim,
Galina Shkadun,
Sirje Kurik,
Juliette Kaasik,
Eevi Peepson,
Anastasiia Medvischuk,
Ene Remmelgas
Hilda Kurik.

Nagu on öelnud Ameerika Ühendriikide 20. president James A. Garfield, kes elas 19.sajandi keskpaiku ütles kord: „Kui meie laubale kirjutatakse kortsud, siis ärgu tekkigu neid südamele. Hing ei tohi iial vanaks jääda”.

Soovin Teile austatud eakad ja hooldekodu personal kaunist eakate päeva ning rohkeid päikeselisi päevi nii õue kui südamesse!