Tagamaks turniiri head taset, tahame turniirile luua korraliku auhinnafondi ning autasustada esimest kuut osavõtjat, lisaks veel parimat noort, naist, veterani ja kohalikku maletajat. Auhinnafondi tarbeks ootame annetusi kõigilt Võnnu Spordiklubi ja male toetajatelt. Võnnu spordiklubi teeb turniiri korraldamisel koostööd Võnnu Kultuurimaja ja Võnnu Vallavalitsusega. Turniiri aitavad korraldada, leida vajalikku inventari ja kohtunikke, Spordiselts Tartu Kalev liikmed, kellel on olemas varasemad maleturniiri korraldamise kogemused. Meie ürituse kordaminekule aitab lisaks kaasa ka Võnnu väga hea transpordiühendus Tartu linnaga.

Lõpetuseks tahan lisada, et Võnnu Spordiklubi ootab, et meiega võtaksid ühendust kõik Võnnu valla noored ja vanad, kogemustega ja ka kogemusteta malehuvilised. Tahame lõpuks käivitada ka Võnnu enda maleringi töö. Kuna male kandepind Võnnus esialgu veel väga suur ei ole, on meie rahalised võimalused maletreeneri palkamiseks piiratud. Seetõttu on eriti vajalik malehuviliste omavaheline koostöö ning teadmiste ning oskuste jagamine. Kõigil, kellel on selle asja vastu huvi, palun mulle kirjutada e-posti aadressil kertu.runkorg@ut.ee või helistada telefonil 53919440.

Kertu Rünkorg Võnnu Spordiklubi väljendid „mina ei suuda“ või „ma ei saa hakkama“. Kui kõik olid saanud korra palli puutuda, siis said võimaluse oma oskusi näidata ja Chrisi vastu mängida 2 noormeest, kes korvpalliga tihedamalt kokku puutuvad. Kahjuks suurt üllatust ei tulnud ja Chris siiski võitis selle omavahelise mõõduvõtu. Et asja natuke vaheldust tuua, sai lõpuks sõna ka Lauri, kes kõigepealt pani rahva lauluharjutusi tegema. Ei jäänud kuulmata ka kõik ta tuntumad hitid, mis kohale tulnud rahva mõnusasti kaasa tõmbasid ja plaksutama panid. Üldkokkuvõttes oli äärmiselt tore ja hästi veedetud tunnike ja loodan, et kõik kohalolijad minuga nõustuvad. Tsiteerides Chrisi, siis järgige alati oma unistusi, sest kes teab, ehk just tänu sellele kohtumisele saab mõnest Võnnu noorest uus Lauri Pihlap või Chris Moore.