Katteks ja koogi vahele:
3,5 dl (täistera) kaerahelbeid;
2 spl võid;
0,5 klaasi suhkrut;
0,5 l piima;
3 suurt muna;
3 spl jahu;
3 spl suhkrut;
Soovi korral vaniljet

Valmistamine: vahusta munad suhkruga kõvaks vahuks, lisa vähehaaval segades jahu. Pane lahtikäivasse, võiga määritud ja riivsaiaga üle puistatud koogivormi. Küpseta keskmisel kuumusel 15–20min kuni kook on kuldkollane.

Rösti pannil kaerahelbed võiga ja suhkruga pidevalt segades kuni kaerahelbed on kuldpruunid ja suhkur on karamellistunud.

Vahusta muna suhkruga, lisa pidevalt segades nisujahu. Aja piima keema (suuremasse potti) ja lisa pidevalt segades muna-segu. Kuumuta (ära keeda) tasasel tulel kuni segu on paksenenud.

Võta valmis koogipõhi vormist välja, lõika kaheks kettaks  ja pane ketaste vahele pool muna-piimasegust. Kata kook pealt ja külgedelt ülejäänud muna-piimaseguga ja suru koogilabida abil röstitud kaerahelbed piima- munasegu peale. Koogi võib varem valmis teha.