Käesoleval aastal on meie maja elanikele organiseeritud mitmeid kultuuriüritusijaanipäev, mälumängud ja toredad tervisepäevad vabas looduses. Traditsiooniks on sünnipäevade pidamine. 17. detsembril sai vanim elanik Antonina Bakis 98 aastaseks. Oru Hooldekodu pere soovib õnne ja tervist talle!

Vahvateks üritusteks on kujunenud suvised ekskursioonid. Sellel aastal tegime tutvust Pärnu, PärnuJaagupi, Vigala kirikuga. Samuti jalutasime Vigala pargis. Meie maja elanikke külastab tihti LääneNigula kirikuõpetaja, kes toob rahu südamesse nii hoolealustele, kui ka töötajatele.

Kauni valge ja paksu lumega on saabunud jõulud. Ka meie maja on täis siirast jõuluootust. Jõuluaja saabumist kinnitavad köögis ja koridorides “päkapikud.” Nende rõõmsad näod on elanikele kuidagi tuttavad, sest jõulumehe abilisteks on oma maja töötajad. Kaunistatud on ruumid, et igaüks saaks osa jõulurõõmust.

Igal aastal tuleb külla jõuluvana, kellelt niisama kingitust ei saa keegi, ikka peavad salmid ja laulud peas olema.

“ Jõuluõhtu küünlasära

võtab palgelt pisara.

Saatusega lepi ära

siis su süda rahu saab”

Sellise luuletuse loeb 55 aastat Oru Hooldekodus elanud Asta Ilves jõuluvanale ning meenutab kuidas jõululaupäeval sai käidud kirikus ja kui ilus see oli.

Uuele aastale lähme vastu uute ootustega, et kõik läheb ikka paremaks ja sama soovime kõigile Oru valla elanikele!