Isadepäevale järgnenud pühapäeval andsime peredele võimaluse ühiseks ajaveetmiseks hasarti ja võistlusmomenti tekitanud automatkal. Idee eest tahame tänada Ahto Läätse, kelle suvel korraldatud üritus meile eeskujuks oli. Samuti väga suured tänusõnad kõigile, kes aitasid seda mängu korraldada ja olid abiks kontrollpunktides – Varje ja Ervin Paaliste, Astrid ja Aarne Rääli ja Maret Arike. Automatkast võttis osa 9 peret.

Kohe on käes õppeveerandi lõpp ja jõuluaeg. See on aeg, kus enamikku meie tegemistest juhivad traditsioonid. Nii ka koolis – igaaastane jõululaat toimub 22. detsembril ja samal õhtul on kõigil võimalus kuulama tulla kooli jõulukontserti;

23. detsembril sõidame kogu kooliga LääneNigula kirikusse. Enne pühi võtame oma tegemised kokku ühise piduliku lõunalaua taga.

Praegu on koolis käima lükatud õpilaste poolt algatatud moekonkurss „vana uueks“. See tähendab, et vanadest riietest tuleb disainida uued. Kollektsioon peaks koosnema neljast kostüümist, kuhu juurde kuuluvad ka ehted, jalanõud jms. Kollektsiooni demonstreerimiseks tuleb leida modellid, välja mõelda esitluskava, kommenteerimine, muusika jne.

TÄHELEPANU! Moedisainerina saavad osaleda ka meie kooli vilistlased. Selleks tuleb end kirja panna kooli huvijuhi juures või saada ekiri: kait@oru.edu.ee.

Suur üritus, kus meistriteoseid näha saab, leiab aset jaanuari lõpus. Seni on aega ettevalmistusi teha. Sama ürituse raames korraldame veel mitmeid spordivõistlusi ja koolis on lahtiste uste päev. Ootame külla kõiki lähemaid ja kaugemaid sõpru nii oma kui ka naabervaldadest meie kooli võimaluste, maja ja perega tutvuma.