Pärast väikest sissejuhatust pühendas Maire Aunaste mitu minutit vanale ameerika muusikale.Tekkis äratundmisrõõm – need ju meie noorusaja lood ja laulud. Iga muusikapala juurde oli Mairel jutustada selle tekkelugu ning ka esitaja kohta oskas ta midagi tabavat ja vaimukat öelda. Sekka muusikale esitasid inimesed neile huvi pakkuvaid küsimusi elust Ameerikas ja tööst televisioonis.

Aeg möödus kiiresti, nagu ikka siis, kui tegemist on meeldiva ja huvitava teemaga. Saime kaasa osta ka tema raamatu „Mitte ainult meestest“, kuhu autor kirjutas isikliku pühenduse. Kahju, et talvine päev on nii lühike, sest paljustki oleks tahtnud veel kuulda ja küsida. Jääb vaid tänada toredaid inimesi, kes võtavad vaevaks ja tahavad külla tulla ka maainimestele.

Järgmine kohtumine on vabariigi aastapäeval, kui külla tulevad Thea Paluoja ja Rapla Laulustuudio lapsed. Naistepäeva tähistame 8. märtsil, mil loodame samuti kohtuda huvitavate persoonidega.

Kui teil on raskusi Sangastesse erinevatele üritustele saamisega, helistage julgelt vallavalitsusse või otse mulle telefonil 5647 1933. Püüame teid aidata, et transpordiprobleemi pärast teil üritustel käimata ei jääks. Seniks aga toredaid talvepäevi ja tervist teile kõigile!