25.detsembril, esimesel jõulupühal kogunesid pea kõik valla korvpallurid Torma spordihoonesse, et omavahel mõõtu võtta viiendal Torma valla Cupil. Võistlusele registreerus neli meeskonda. I koha saavutas Spordihoone meeskond, II kohaga pidi leppima eelmised kolm aastat võitnud Rauduks, III koht Malevale ja IV koht Noortele.

22.veebruaril oli spordihoone võrkpallurite päralt, toimus III talvine Valla Volle. Kui veel mõned aastad tagasi oli võrkpall noormeeste hulgas üsna ebapopulaarne, siis korraldajate jaoks oli meeldivaks üllatuseks, et turniirile tuli kuus võistkonda. I koha võitis Torma, II koht SK Torma Sport, III koht Koimula, järgnesid Kõnnu, Tõikvere ja Vaiatu.

Juba veebruaris algavad Jõgevamaa meistrivõistlused korv- ja võrkpallis. Meie võistkondade mängude ajakava leiate SK Torma Sport kodulehelt. Tulge omadele kaasa elama!

Kui kellelgi on tekkinud mõned ideed või soovid seoses spordihoonega, siis andke meile teada, kirjutades e-mailile: tormaspordi hoone@hot.ee. Vastavalt meie võimalustele ja harrastajate hulgale püüame teile pakkuda võimalikult head ja mitmekesist teenust.