Valla lastekaitsetöötajana on mul enamiku perede olukorrast ülevaade olemas, nii saigi koos mõeldud, kellele oleks abi vaja, seekord siis toredate jõulukinkide näol lastele.

Kingipakid sisaldasid raamatuid, lauamänge, puslesid, villaseid sokke ja kindaid, ehteid. Kõik asjad olid uued ja arvestatud oli ka laste vanusega.

Triinu andis kingid üle isiklikult, pälvides vanemate üllatuse ja tänu.

Kordaläinud üritus motiveeris tublit inimest jätkama.

Alates jaanuarikuust jagab Triinu toiduabi Torma alevikus Kesk 4-4. Jagamine toimub igal neljapäeval kella 11.00-12.00 või kuni toitu jätkub. Toiduabina pakutakse leiba-saia, kuivaineid, võimalusel ka piima- ja lihatooteid. Toiduabi annetajaks on ettevõtja Natalja Peltomaa koostöös Toidupangaga. Toiduabi jagatakse veel Sadalas, käsitöötoas. Vaiatus on Triinul plaanis hakata toiduabi jagama kohalikus kaupluses. Täpsem aeg selgub lähiajal. Toiduabi võivad minna küsima kõik, kes tunnevad, et nad abi vajavad.

Märkan rõõmuga, et meie valla inimestel on tekkinud soov aidata neid, kellel ei lähe väga hästi. Väikeses kogukonnas omab selline toetus suurt tähtsust perede toimetulekul. Oluline on ka abi jätkusuutlikkus ja ühe kindla inimese olemasolu, kes koondab enda ümber abistajate ringi ja teeb koostööd ettevõtete ja inimestega. Samas ei tohiks unustada ka ütlust, et parim heategevus on see, kui aidata neid, kes ka ise endid tahavad aidata.

Triinu Vasenko on Torma alevikus elav, hetkel lapsehoolduspuhkusel olev noor ema, kelle peres kasvab kaks last.

Täname Triinut ja soovime talle jõudu ja häid koostööpartnereid!

Lõpetuseks inimeste ja ettevõtete nimed, kes on toetanud ja aidanud laste päevi rõõmsamaks muuta:

Tiina Kattel, Imbi Kattel, Ene Simson, Ene Reiman, Eda Vasenko, Margus Sepa, Merli Oras, Maarika Käär, Merlis Muravljov, Siret Meeru, Reet Neimann, Heli ja Peeter Keiv, Rivo Oras, Silvi Teppan, Katrin Raidma, Sirje Roos, Hilja Põdra, OÜ Pajula, Voore Aktiviseerimiskeskus, Natalja Peltomaa.