Meelelahutuseks on korraldatud motivatsiooni üritusi. Veel sellel kuul on plaanis läbi viia villaheidest seinapiltide valmistamine, abistajaks Merike Mändmets ja Geenart Nageli käe all sõbrapäevaks ehete valmistamine.  Regulaarselt toimuvad Laskeharjutused Kuperjanovi jalaväepataljonis, kus meie liikmed meelsasti osalevad.

Jaoskonna tööga võin igati rahule jääda. Olen juhtinud neid asjalike, töökaid ja kohusetundlikke naisi pea aasta.

Praegu Naiskodukaitse Võrumaa Ringkonna koosseisulise instruktorina toetan edasi naiste tegevust ja üritan olla abiks uuele jaoskonna esinaisele Ly Ojarand’ ile.

Naiskodukaitse pakub võimalusi tohutult. Kaitseliidu Kooli kursused, erialakoolitused, õppepäevad, igale ühele midagi. Organisatsioon on Kaitseliitu toetav ja seega rohkem pöörame tähelepanu tõsisematele asjadele.

Selleks aastaks oleme plaaninud baasväljaõppe läbimist kõigis neljas moodulis (organisatsiooniõpe, meditsiiniõpe, toitlustamine, sõdurioskused). NKK arengukava näeb ette, et 2 aasta jooksul organisatsiooniga liitumisest peaks uuel liikmel olema läbitud kõik 4 moodulit. Tööle peab saama rakendatud kõik 8 erialagruppi (meditsiinigrupp, avalike suhete grupp, formeerimisgrupp, noortejuhtide grupp, toitlustusgrupp, kultuurigrupp, spordigrupp, side- ja staabigrupp)

Siinkohal kutsun veelkord kõiki kodukandi naisi meiega liituma. Soovist võib teatada anu@naiskodukaitse.ee aadressil või helista 5284474.

Palun ka inimesi, kes teavad rääkida varasemast naiskodukaitse tegevusest. Kui kellegi vanaema või ema on kuulunud Naiskodukaitse organisatsiooni või on kellelgi säilinud pildimaterjali varasemast ajast, võtke palun ühendust minuga, et saaksime need väärtuslikud mälestused talletada järeltulevatele põlvedele.

Õitseaegadel kuulus Võrumaa Ringkonda 16 jaoskonda. See on muljetavaldav arv ühe maakonna kohta. Ka Vastseliinal oli oma jaoskond.

Ootan kohtumisi ja teateid mälestuste kohta ülal mainitud kontaktidele.

Seoses aastapäevaga soovin omalt poolt tänada jaoskonna tublisid liikmeid, kes on aktiivselt  osalenud meie tegevuses ja pole kunagi abist ära öelnud.

Aitähh teile Tiiu, Raili, Hele, Marina, Ly, Annika, Maire, Egel, Helin, Iti, Külli, Sirje.

25.veebruaril algusega kell 14.00 on Vastseliina kultuurimajas pidulik Vastseliina jaoskonna taasloomise aastapäeva üritus. Meenutame lõppenud aastat ja anname pidulikult vandetõotuse. Ootame kõiki sõpru ja organisatsioonist huvitatud külalisi