Lisaks teenetemärgile tunnustab Väätsa vald ka mitmeid oma pikaajalisi töötajaid ja koostööpartnereid ning kultuurielu edendajaid tänukirja ja hinnalise kingitusega.

Valla tänukirjad pälvivad taastatud vallavalitsuses esimeste ametnikena töötanud Helgi Sarapuu ja Mare Keerles. Samuti kõige pikemalt valla tüüri juures seinud Toomas Anderson ning ametnikud, kes vallavalitsuses töötanud kaugelt rohkem kui kümnendi – Ivi Hiiemäe, Riina Paas, Tiia Mettus, Aino Ollino, Laivi Margus, samuti Tiit Kavak, kes valla sporditööd on algusest kuni tänaseni korraldanud ning pikaaegseim Väätsa lasteaia juhataja Tiiu Agasild.

Esiletõstmist väärivad olulistele kultuuritraditsioonidele aluse pannud ning tänaseni aktiivselt valla kultuurielus kaastegevad Tiina Mälk ja Asta Suurkivi, väätsakate tervise eest kõik need aastad hoolitsenud perearst dr Signe Lieberg.

Tunnustame ka inimesi, kes on panustanud valla arengusse olles koostööpartnerid - Urve Väin on aastaid seisnud maaparandusobjektide ja teede heakorra eest; oluline ja igapäevaselt tuntav on olnud valla koostöö teede talvise hoolduse asjus hiljuti tööelu pensionipõlve vastu vahetanud Kersti Juga'ga. Hilja Kerge pälvib tänukirja pikaaegse Piiumetsa-Roovere seltsingu eestvedajana ning major Arvi Niglas Kaitseliidu Järva maleva pealiku ja inimesena, kelleta ei oleks Lõõlas Kaitseliidu õppekeskust ning kelle panuseta ei oleks Väätsa üks tõsisemaid kaitsetahte kantse Järvamaal.

Teenetemärk ja tänukirjad antakse üle Väätsa mõisas vabariigi aastapäeva kontsert-aktusel 22. veebruaril algusega kell 18:00. Kõik huvilised oodatud!