Nagu juba alguses mainitud, on viimane aasta läinud Miila külas väga kiiresti ja väga töiselt. Kui seni olime Kohaliku Omaalgatuse Programmi, vallavalitsuse ja kohalike ettevõtjate toetusel külaplatsil asuvat endist kivitalli omal jõul rekonstrueerinud (taastanud kiviseinad, ehitanud katuse, soojustanud põranda, saanud ette uksed-aknad ja osa soojustusmaterjalist), siis maja lõpuni ehitamiseks sai MTÜ Miila Hiiemäe LEADER programmi toetuse projektile „Miila küla seltsimaja rekonstrueerimine“, tänu millele on nüüd valmimas Miila küla seltsimaja. Siinjuures on võimalus tunnustada ja tänada kõiki Miila küla ja ümbruskaudsete külade elanikke, kes aitasid oma vabatahtliku tööga seltsimaja rekonstrueerimisel.

Seltsimaja juurde on rajatud puurkaev ja biopuhasti, tee ääres on laiendus parkimiseks, maja ümber tänavakiviga kaetud plats. Tiigi servas on kaasaegne tuletõrje veevõtukaev. Veidi eemal kõrguvad kaks 5 kW tuulegeneraatorit, millest saab seltsimaja osa vajaminevast energiast. Kevadel pärast kasutusloa väljastamist on seega tulemas ka Miila küla seltsimaja avamine, kuhu on kõik oodatud.

Seltsimaja eesmärk on seda rakendada aastaringselt võimalikult aktiivselt eelkõige siinse piirkonna elanike poolt. Miila külas on palju noori peresid ja lapsi, kelle heaolu on meie küla arengu üks prioriteete, püüame seltsimaja abil lisada võimalusi maaelu mitmekesistamiseks. Siin on võimalik lisaks seltsitegevusele korraldada ka väga erinevaid üritusi (sünnipäevad, kokkutulekud, pulmad, jne).

LEADER programmi toel on positiivne otsus ka seltsimajja mõningase sisustuse ostmiseks.