10. veebruaril võttis meie lasteaia võistkond osa Järvamaa lasteaedade V talimängudest “Lumejäneste olümpia”. Jõukatsumine leidis seekord aset Sargveres. Võitjaks kuulutati kõik, kes hoolimata kargest ilmast välja olid tulnud. Preemiaks saadi hea tuju kordaläinud päevast. Lasteaedade spordimängud on mängulised ja nende eesmärgiks on laste liikumisharjumiste suunamine.

15. veebruaril külastas lasteaeda Heino Seljamaa oma kohvriteatriga. Ta nakatas oma positiivsuse ja näitlejameisterlikkusega. Lapsed olid mängust nii kaasa haaratud, et saal vaheldumisi rõkkas ja oli hiirvaikne. Seljamaa tutvustas, et on meisterdanud oma mängunukud kõik ise ja etenduste ettevalmistusproovid, mida ta kodus teeb, on tõsine töö. Samas tunnistas ta, et ettemängides kujuneb teatrimäng, nagu kultusetenduses – “Armastus kolme apelsini vastu”, et iga etteaste on ainulaadne ja teistest erinev.

23. veebruaril tähistasime traditsiooniliselt kodumaa pidupäeva väikese kontsert-aktusega.

Arvan, et nagu meiegi, ootab enamus inimesi kannatamatul kevadsooja, aga seniks soovime kõigile peredele viimast võtta imekaunitest suusailmadest.