Ühel lumisel ja külmal jaanuaripäeval käisime Erastvere metskonnas metsloomadele toitu viimas. Kaasavõetud kapsad, porgandid, kartulid ja leivakäärud panime Pilvi Saar`e juhendamisel selleks ette nähtud toidukohta. Vaatlesime härmaehtes metsa, otsisime lumelt loomade jälgi ja mängisime. Aitäh, Pilvi Saar, et aitad meil metsaga sõber olla!

8. veebruari liiklushommikul rääkis Peeter Pau ohtudest talvises liikluses ja tuletas kõigile meelde helkuri kandmise vajalikkust. Koos lastega arutati, millisel maanteepervel kõndida tohib; kuidas, kus ja miks helkurit kandma peab; millist tööd politseinik teeb? Eriti palju küsimusi külalisele oli poistel – miks kumminuia kasutatakse, millised on käerauad ja kuidas neid kasutatakse, kas püss on politseinikul ikka olemas, kui palju politseinik raha saab?... Aitäh, Peeter Pau, et meid huvitavatele küsimustele vastasid!

Veebruarikuus tähistasime muinasjutulise peoga lasteaia 21. sünnipäeva. Lustakad tantsud tantsitud, mängud mängitud ja laulud lauldud, vaatasime Saverna Põhikooli õpilaste poolt kingituseks toodud etendust „Sünnipäevapidu raamaturiiulis”. Aitäh tublidele näitlejatele toreda etenduse eest! See oli vahva sünnipäev ja kui hästi maitses veel laste valmistatud küpsisetort!

Mõnusaid tegemisi jagub ka kevadistesse päevadesse. Märtsis osaleme Põlvamaa lasteaedade spordipeol „Hallo kosmos, hallo maa!”, tähistame vastlapäeva ja emakeelepäeva. Korraldame pahupidi päeva, nõidade peo ja värvilise vikerkaarehommiku. Mängime, laulame, tantsime ja näitleme näidendite nädalal.

Emadele pühendame armsad hetked 4. mail. Koolieelikud saadame pidulikult kooliteele 31. mail. Uute kohtumisteni!