Lumelinna ehitamise mõte on lasteaiaperel igal talvel, kuid tänavune lumerohkus ajendas asja tõsiselt käsile võtma. Kuna lasteaialastel jääb rammu ja püsivust väheseks, otsustasime abi paluda kooliperelt. Õnneks soosis ka ilmataat meie tegutsemist ning andis rohkelt ehituseks vajalikku sulalund, mis tegi küll riided märjaks, aga ehitamise lihtsaks.

Kaisukaru, Mesimummi ja Päevalille rühm sai koos kooliõpilastega oma kassiskulptuuri ka ise disainida. Enne skulptuuridele lõppviimistluse andmist ehk värvimist tegime väikese nõupidamise pausi, kus Paikäpp pakkus sooja teed ning küpsiseid.

Pärast rasket tööd ootas lasteaialapsi lõunauinak, ehituse lõpetasid koolilapsed ning lõpptulemus jäi meie pisikestele üllatuseks.

Lasteaiaõuel on nüüd kolm väga omanäolist ning toredat valget kassi. Lisaks õpilastega koos tegutsemise elevusele pakuvad valminud tõelised kunstiteosed lastele põnevaid elamusi veel hulgaks ajaks. Aitäh vahva koostegutsemise ja ilusate kassiskulptuuride valmistamise eest kooli huvijuhile Evelin Puntsole ning kõigile koolilastele, kes meil abis olid. Loodame teiega ka tulevikus koos toimetada!