Õhtul kutsusid lasteaia noorimad Kaisukaru rühmast kõiki oma sõpru vaatama etendust „Jussikese seitse sõpra“, kus näitlejateks olid lapsed ise koos oma emmede-issidega ning lasteaiaõpetajad. Muusikaõpetaja Heli Vutt tõdes pärast etendust, et tegemist oli tõeliselt professionaalsete näitlejatega, kes tulid tüki mängimisega suurepäraselt toime, olles eelnevalt teinud ainult ühe proovi.

Enne koju minekut söödi maitsvat küpsisetorti, mille valmistamisel olid abiks ka kõige pisemate enda sõrmed.

Koolis võis sel päeval kohata hulgaliselt „kaksikuid“. Omapärane sõbrapäeva stiil võimaldas parimatel sõpradel riietuda identselt ja nende kaksikute paarid said rinda ka Kõige Stiilsema Sõbra märgid.

Samal ajal käis päev läbi südamejaht, mille käigus otsisid õpilased kooli peale ära peidetud paberist südame tükke. Seejärel tuli leida kolm sõpra, kellega südamepuzzle tükid kokku sobivad. Mäng tõi kooli pidevat sagimist ja elevust.

Päevale lisas põnevust veel üks mäng – „Tunne sõpra“. Nüüd pandi proovile teadmised sõbra kohta.

Kogu päeva jooksul oli avatud sõbrapäeva postkast, kuhu sai poetada kirju ja tervituskaarte oma kaaslastele.

Neljapäeval, 17. veebruaril oli kõigil noortel võimalus lustida rahvamajas sõbrapäeva peol. Peomeeleolu hoidis üleval DJ Kaspar R. Tipphetkeks kujunes aga Eesti ühe tuntuma räppari Genka (Henry Kõrvits) esinemine. Pärast esinemist jagas Genka hulgaliselt autogramme ning kõigil soovijatel oli võimalus temaga pilti teha.

Sõbrapäev on suurepärane võimalus kaaslastele tavapärasest rohkem tähelepanu pöörata. Kuid ärgem unustagem enda ümber olevaid suuri ja väikseid sõpru ka ülejäänud päevadel.Üksteist märgata ja ühiselt tegutseda on igal ajal mõnus.