Kodusaalis peetud mängudes õnnestus tulemusega 3 : 0 jagu saada nii Illuka kui W-Willemi meeskonnast. Ida-Virumaal oli Imavere 3 : 1 üle ka Mäetaguse meeskonnast ning sellega kindlustati oma alagrupi võit. Veerandfinaalis kohtutakse Imavere spordihoones B- alagrupis 4-ndaks jäänud Sillamäe Ida-Balti meeskonnaga.

Selle mängu võitja läheb poolfinaalis kokku Narva Energia ja W-Willemi mängu võitjaga ning seejärel toimuva Ida tsooni finaali võitja saab koha aprillis toimuval B-grupi finaalturniiril.

7.veebruaril tehti Imavere spordihoones algust Järvamaa veteranide võrkpalli meistrivõistlustega. Osaleb 5 meeskonda – Ambla SK, Sargvere SK, Paide 60, SK Imavere ja Paide.

Esimesel mängudeõhtul pidasid kõik meeskonnad 2 kohtumist. Meistrivõistlustel mängitakse 2 geimivõiduni.

Kaks võitu sai ainsana kirja Paide meeskond, kes oli 2 : 1 parem Ambla SK meeskonnast ja 2 : 0 Sargvere SK meeskonnast. Ambla SK oli 2 : 0 parem Imavere SK meeskonnast. Sargvere sai jagu Paide 60 meeskonnast 2 : 0. Paide 60 oli omakorda parem Imavere SK meeskonnast tulemusega 2 : 1.

Kõik meeskonnad kohtuvad omavahel 2 korda ning viimased mängud peetakse aprilli algul Imaveres.29.jaanuaril osales SK Imavere veteranide võrkpallimeeskond 10. Kabala võrkpaliturniiril, kus on õnnestunud eelmisel 9 korral tulla tagasi võitjana. Seega lasus meeskonnal kohustus võtta ka seekord võit. Avamängus saadi kindlalt 2 : 0 jagu Koigi meeskonnast. Seejärel jäädi aga alla Kabala meeskonnale 1 : 2. Kolmandas mängus tuli meeskond välja küll raskest seisust Türi vastu kui saadi väga raske või 2 : 1, kuid enamat 3.kohast see ei andnud.

Meeskond mängis koosseisus Jüri Ellram, Marek Kongas, Priit Piirak, Jüri Lemetsar, Annes Sapp, Jaanus Nilp, Raivo Lehiste, Ants Kaiv.