Iga päev tõi endaga kaasa midagi huvitavat ja põnevat. Veebruar oli täis tähtpäevi: lasteaia sünnipäev, sõbrapäev, vabariigi aastapäev. Täielik esinemiste kuu. Muusikaõpetaja Krista Närvänen on laste repertuaari rikastanud mitmete huvitavate laulu- ja tantsunumbritega. Märgatavalt on tõusnud meie laste tantsuoskuse tase. Õpetaja oskab kaasata lapsi õpitavasse, mille tulemusel ka kõige keerulisemad laulusõnad ja tantsusammud muutuvad nauditavaks tegevuseks.

Lasteaia sünnipäev. Kõikide rühmade lapsed ja õpetajad tõid lasteaeda erinevaid lepatriinu sümboolikaga esemeid, millest pandi kokku näitus. Sünnipäevapeol esitas iga rühm erinevaid laule lepatriinudest. Koos lauldi H. Jõgioja poolt loodud lasteaia tunnuslaulu „Lepatriinu laul“. Kõige pisemad – Pisitriinu rühm – püüdsid laulumängus „Kes aias?“ kinni oma lepatriinu. Õhtuooteks söödi traditsioonilist sünnipäeva rullkooki vahukoore ja marjadega.

Sõbrapäevapeo suurimaks üllatajaks oli Krõllitriinu rühm. Selgeks õpitud hoogne tants pakkus lusti tantsijatele ja pani kaasa elama kogu publiku.

Kaisutriinu rühma lapsed on sügisest koolilapsed ja on praegu meie esindusrühm esinemistel väljaspool lasteaeda. Kahel korral on käidud oma õpitut näitamas Tartu hooldekodus.

Ilmatsalu Põhikoolis toimunud üritustel on lauldud, tantsitud ja loetud luuletusi. Vabariigi aastapäevale pühendatud pidulikul aktusel esineti võrdväärselt koolilastega. Esimest korda esinesid lasteaia lapsed saateansambliga, mille moodustasid muusikakooli õpilased Ketriin ja Pärtel plokkflöötidel ning õpetaja Krista klaveril.

Käes on märts ja ees ootab kevad, mis toob kindlasti palju uut ja huvitavat. Ole-me veendunud, et õpetajate tubli töö, hoolekogu huvitatus ja koostöö lasteaiaga, lastevanemate abivalmidus, siirus ja avatud suhtumine tagavad õhkkonna, millest kõik osapooled edaspidiseks jõudu ja tegutsemistahet juurde saavad. Ilusat kevadeootust kõigile!