Laulukonkursi asemel muudeti võistlus hoopis superstaari otsinguteks. Korraldus sarnanes telesaatele „Eesti otsib superstaari“. Kohe kui oli muudetud lauluvõistluse nimi ja korraldus, oli huvilisi tunduvalt rohkem. Ettevalmistused käisid täiel võimsusel, muusikaõpetaja Maret Salk kulutas iga vaba hetke õpilastega laulmiseks. Osa said võtta kõik, kes soovisid. Pärast pikka harjutamisperioodi jõudis lõpuks Vasta otsib Superstaare eelvooru päev kätte – 25.veebruar. Hommikul enne tundide algust kogunesid kõik lauluhuvilised muusikaklassi ja loositi välja lauljate järjekord. Sellega sai iga laulja endale konkreetse kellaaja, millal žürii ette astuda. Selline lahenduskäik oli positiivne just selles mõttes, et õpilased ei pidanud tundidest puuduma. Kaotsi läks vaid ligikaudu 10 minutit.

Pärast järjekorra loosimist jagati lauljatele ka sildid Vasta otsib superstaare, millel oli äsja loositud number. Selle võisid lauljad enda riietele vabalt valitud kohale kinnitada. Kell 8.45 võisid otsingud alata. Lauljaid saatis klaveril muusikaõpetaja Maret Salk. Žüriis oli kolm liiget – Viru-Nigula rahvamaja kunstiline juht Ervin Lember, Vasta Kooli pikapäevarühma õpetaja Kea Preis ja huvialajuht ning tantsuõpetaja Grete Salk. Enamus lauljatest pidas viisi ja oli ka väga palju kauni tämbriga õpilasi. Palju oli neid, kes hämmastasid oma julgusega, aga ka neid, kes koolielus tunduvalt aktiivsemad ja julgemad on kui žürii ees lauldes.

Žürii hindas eelkõige viisipidamist, laulmisoskust ja esinemisjulgust. Otsingud lõppesid umbes kell 11 ja kollase kaardi said endale enamus lauljatest, sest nad suutsid enda lauluoskust piisavalt hästi tõestada. Osavõtjaid oli kirja pandud pisut üle kolmakümne, ent kuna sama päeva hommikul näitas kraadiklaas ligi kolmkümmend miinuskraadi, puudus ligi üks kolmandik lauljatest, mis oli tegelikult väga kurb. Kollase kaardi ehk edasipääsuks rohelise tule saanud laulavad finaalis 11.märtsil 2011 algusega kell 13.00, mis on avalik voor ja mida saavad kõik huvilised vaatama tulla. Igast vanusegrupist selgub superstaar!

Konkursile lisandub ka kuus lasteaialast. Žüriiks on finaalis Eesti otsib superstaari Rein Rannapi, Maarja-Liis Ilusa ja Mihkel Raua matkijad. Võistlust juhivad „Ott Sepp“ ja „Märt Avandi“. Tule kuula andekaid lauljaid ja saa teada, kes on žüriis!