Ida treeneriks on karismaatiline endine Rapla MEK-i mängija Andres Sõber, kelle abitreeneriks on Gert Kullamäe. Lääne võistkonna juhendaja selgub neljapäeval.

Peale korvpallimängu parimate parajasjagu Eestis mängivate mängijate vahel on ka klassikaline 3-punktivisete võistlus Gert Kullamäe karikale, mida ta isiklikult üle tuleb andma, pealtpanekuvõistlus ja keskjooneviske võistlus. Iga ala võitjat ootab ahvatlev tšekk 500 eurole!

Triobeti 3-punktiviske võistlusel osaleb igast võistkonnast üks snaiper, lisaks valitakse Meistriliiga statistika järgi välja erikülaline, et moodustuks 5 võistluspaari. Kaugelt pommitajad peavad eelvoorus enda vahelt 4 paremat välja selgitama, kes siis finaalis omavahel selgeks teevad, kellel käsi kullast on!!

G4S pealtpanekuvõistlusel saab näha iga võistkonna parimaid „vedrusid“. Rapla au läheb kaitsma Piimameister Otto/Rapla mängija Allar Raul Antson, kel samuti võimalus 500 euro võrra rikkamaks saada ja kelle pealtvirutusi enamus Eestimaa korvirõngaid hirmuga meenutavad....

Art Link Balticu keskjoonevise võib samuti ühele kolmest osalejast tuua 500 eurot. Vihjeks veel nii palju, et üks osaleja on hoopis naiste Meistriliiga mängija! Esindatud on ka kohalik klubi!

Lisaks nimetatule on veel üks eriti hinnalise auhinnaga võistlus, millest teavitame samuti alles neljapäeval! Silmailu pakuvad ametlikult Eesti parimad cheereleaderid, kelleks on TTÜ/Kalevi tantsutüdrukud.

Pilet All Star mängule maksab täiskasvanule 5 eurot, 18-aastastele ja noorematele ning pensionäridele 2,50, 6-aastased ja nooremad pääsevad mängule tasuta!

TÄHELEPANU!! Kui tulla vaatama ka eelmise õhtu mängu Piimameister Otto/Rapla ja TTÜ/Kalev II vahel, siis selle mängu pileti ettenäitamisel on ka All Star mängu pilet regulaarhinnaga, milleks on 3,20 täiskasvanutele, 1,60 18-aastastele ja noorematele ning pensionäridele, Nii et kindlasti tasuks tulla mängule ka laupäeval!

Et mitte pühapäeval pikas piletimüügijärjekorras seista, võib pileti osta juba eelnevalt kas Meie Pubist, Sadolin Spordihoonest, Rapla Korvpallikoolist või Korvpalliliidu kontorist Tallinnast! Samuti saab ette osta ka laupäevase mängu pileti, et korvpallipakett tervenädalavahetuse peale odavam tuleks. Pileteid on vaid nii palju kui inimesi Sadolini ära mahub, nii et palume piletiostmisega kiirustada!

Kuna lumi suusatamiseks enam eriti ei kõlba ja grilli tehes peaks ise lumehanges seisma, siis polegi midagi mõistlikumat kui mõlema vaba päeva õhtud korvpalli vaadates veeta!! Soovitame kasutada juhust, kus praegused Eesti parimad korvpallipojad mängivad ühe võistkonnana siinsamas Raplas!

Päeva jooksul on tulemas kõikvõimalikku lisainfot showmängu kohta. Nagu näiteks teade selle kohta, et korvpallipeo soojendab päev varem üles DJ Priit Allas, kelle disko Meie Pubis pärast Piimameister Otto/Rapla ja TTÜ/Kalev II vahelist mängu hakkab rahvast juba uueks mänguks ette valmistama!!

Ära unusta e-mail oma sõpradele, töökaaslastele ja pereliikmetele edasi saata! Samuti võivad kõik Facebooki omanikud teavet mängu kohta oma sõpraede vahel jagada!