Haabersti linnaosa resideeruv helilooja Tauno Aints komponeerib kogutud materjali põhjal maikuus Haabersti tunnusmeloodia, mida saab kuulda 11. mail kell 18.00 Haabersti Vaba Aja Keskuse saalis toimuval esitlusel. Kõigi osalejate vahel loositakse välja auhinnad!

Oma muusikalised ideed saada meile üldlevinud kujul — noodi, CD-plaadi või helifailina (wma, mp3 vms). Sinu muusikalisi mõtteid ootame kuni 15. aprillini 2011 aadressil Ehitajate tee 109A, Tallinn 13514, e-post: kaidi@haabersti.ee

Haabersti tunnusmeloodia kirjutamine on osa läbi aasta kestvast sündmuste sarjast „Resideeruv helilooja igale Tallinna linnaosale“, millega Eesti Heliloojate Liit koostöös Haabersti Linnaosa Valitsusega annab oma panuse Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmi. Heliloojad seovad kuu aja vältel oma loomingu just kodulinnaosaga. Igas linnaosas saab autorikontserdil kuulda spetsiaalselt selleks otstarbeks tellitud uudisteost, samuti toimuvad mitmed avalikud kohtumised heliloojaga ning loengud koolides.

Helilooja Tauno Aintsi loomingus on olulisel kohal nii poplood, süvamuusikasse liigitatavad teosed kui ka neid maailmu ühendav. Ta on loonud kammermuusikat, orkestrimuusikat, filmi- ja lavamuusikat. Iseäranis hästi teatakse Taunot noortelaulupeol laineid löönud „Rongisõidu“ autorina ning ansambli Genialistid endise liikme ja helilooja-arranžeerijana.