Laupäeval, 19. märtsil oligi tantsijatel põhjust kokku tulla ja meenutada möödunut ning teha plaane tulevikuks. 15 aasta jooksul on õpitud selgeks peaaegu üheksakümmend tantsu. Nüüd olid külla tulnud sõbrad Mustlast, Sangastest, Valgast ja Rõngust.

Kontsert sai avalöögi looga „Pidu hakkab“, mille esitas Enno Pung saksofonil. Juubilarid esitasid oma tantsud kolmes blokis, vaheaegu sisustasid Liidia Paabušk ja Katrin Kõiv oma lustaka tantsuga ning Enno Pung suupilli mängides. Tantsijaid olid tervitamas vallavanem Heikki Kadaja ning Valga Maavalitsuse kultuuri- ja haridusosakonna juhataja Kalle Vister. Endistest tantsijatest sai mahti külla tulla ka Silvia Teder.

Kontserdi teine pool oli külaliste päralt. Valga tantsurühm Karikakar esitas meile sünnipäevatantsu ning Sangaste Rõõmurullid oma tantsuga ergutasid kõiki kaasa elama.

Rõngu rühma Vikerkaar juhendab Aleks Raja, kes on loonud ka Vokirattale mitmed tantsud. Mustla memmedega seob meid pikk koostöö ja sõprus.

Peo lõpul olid kõik rühmad ühel meelel, et saame kokku ka järgmistel aastatel Pukas talve viimasel nädalavahetusel, et saata ära külm talv ja vastu võtta kevad. Pidu lõppes kohvilauas ja koostantsuringis. On ju tantsurahvas ikka selline, et ei saa kaua paigal istuda.

Suured tänusõnad tegijatele, toetajatele ja külalistele ilusa peo korraldamise ja õnnestumise eest!