Lumepuuduse üle vastlapäeval me seekord kurta ei saanud! Vastlapäev toimus koolimaja taga oleval mäel ja kõik osavõtjad said vastavalt vanusele teha erinevatelt kõrgustelt pikemaid ja lühemaid liulaskmisi. Kuum tee ja maitsvad vastlakuklid ootasid koolimajas.

Võistlused toimusid liulaskmises, suusatamises ja perevõistluses. Ilmataat oli meiega natuke pahuksis, kuna juba laupäevase tuisuga olid teed ja rajad kinni tuisanud, külmakraade polnud palju, kuid tuisk ja kõrvades vuhisev tuul ei olnud võistlejatele just eriti meeldivad. Siiski tuli ürituse ajaks päike meid rõõmsalt „tervitama“. Osavõtjaid, pealtvaatajaid ja ergutajaid kogunes päris parajalt. Teejoomisel ja kuklisöömisel olid koolimaja fuajees kõik lauad-toolid hõivatud.

Rõõmustas, et suusavõistlusest võtsid osa nii eelkooliealised kui täiskasvanud. Kõik suusatajad olid tublid ja said vastavalt oma vanuseklassi võistlustulemusele auhinna. Naiste suusatamise võitis Kaidi Tugedam, teise koha saavutas Tea Sikk ja kolmandaks tuli Kaja Sikk. Lastest olid tublimad Aksel Kaasik, Maarja Puusalu, Käroli Eller, Mihkel Kingsepp, Siim Siimson, Marcus Eller, Liisa Kaasik, Iko Jõgi. Ka kelgutajaid premeeriti pisikeste maiustustega. Kelguvõistluses olid parimateks Liisa Kaasik, Kätlin Siimson, Maarja Puusalu, Karmen Puusalu ja Ave Kingsepp. Perevõistluse parimad olid perekonnad Eller, Tugedam, Jõgi ja Kaasik.

Toimus ka loterii. Pärast võistlusi autasustati paremaid kleepsude ja auhindadega ja söödi vastlakukleid. Sellel päeval olid kõik võitjad, sest päev värskes õhus koos kogu perega ongi parim võit!

Eelmisel aastal valmistas väga suurt rõõmu reesõit, kuid seda rõõmu meil sel aastal enam polnud. Me ei leidnud Tähtvere vallas enam hobuseomanikku, kellel oleks olemas reevedamiseks sobiv hobune. Kahju! Kui keegi loeb seda artiklit ja teab sellise hobuse olemasolust, siis palun teatada telefonil 5065788, sest ka järgmisel aastal tulevad vastlad!

Aitäh kõikidele osavõtjatele! Aitäh abilistele-kohtunikele! Suur tänu kooliperele ruumide eest, väga suured tänud Jana Semjonovile ja Katrin Otsale! Soovime järgmisteks võistlusteks toredaid võite, rahvarohket osavõttu ja palju, palju lund!