14. veebruaril oli koolis avatud sõbrapäeva postkast. Külas käis pianist Diana Liiv MTÜ Muusikasõprade Seltsist ning andis lasteaialastele ja algklasside õpilastele muusikatunni. Sõbrapäevanädalal andsime kontserdi Kallemäe koolis. Esinesime tantsude, laulude ja luuletustega, mida esitasid õpilased 1.-9. klassini.

Kallemäe kooli uues võimlas käivad meie kooli suured õpilased võrkpalli mängimas.

23. veebruaril tähistasime koolis Eesti Vavariigi 93. aastapäeva aktusega, mis oli pühendatud Eesti Vabariigi presidentidele. Veebruaris toimus meil värvide nädal, millest õpilased väga aktiivselt osa võtsid. Selle aasta värvideks olid punane, sinine, kollane/roheline, lilla/roosa.
3.märtsil oli koolis PLAYBACK. Igast klassist oli osalejaid, jäljendati nii eesti kui ka välismaa artiste. Kohtumisõhtul Kaalis koolidevahelisel playbackil, osutus meie koolist parimaks Koit Toome „Nädalalõpp“, mida esitasid Hanna-Loore Püüa, Anni Luup, Keili Õispuu ja Reelia Kolk. 11.märtsil oli koolis disko.

18.märtsil tähistasime koolis emakeelepäeva, mis oli pühendatud Heljo Männi 85. juubelile. Õpilased esitasid tema loomingut. Neid hindas žürii koosseisus Mae Nõu, Toomas Riis ja Kristiina Lindmets. Parimad oli Karl Henry Teär, Karoliina Raud, Henry Noah Mägi ja Jarleen Raud.
Toimus ka emakeelepäevale pühendatud viktoriin, mille viis läbi õpetaja Maret Vaga.