Meeskonnavaim oli väga tugev ja medali tahtmine meeletu. Ühtset liidrit polnud, võideldi iga punkti eest. Teemad olid hästi jagatud ja kõik andsid oma panuse selles väga raskes ja karmis mängus. Võistkonnas mängisid Huko Laanoja, Priit Naruskberg, Jaan Lomp, Markus Otsus, Mait Meensalu ja varumängijana Malle Terepson Madisson. Selle kaheaastase meeskonna mängude tsüklis tegid projektis osalejad parima tulemuse nimel maksimaalselt kõik võimaliku, väikese õnne osale lootes. Selle aasta saavutusest tiivustatuna minnakse ka järgmisel aastal Maakilva võistluskarusselli vähemalt samaväärse tulemuse nimel. Nüüdsest on räpinlaste kolmas koht ka maakonna parim saavutus suursarjas Eesti Maakilb. Väikese Räpina valla mälumängurid on mõistnud, et mälumängu tuleb teha võidu nimel ja suuri selja taha jättes.

Põlvamaa lahtised meistrivõistlused pakkusid tõsist mängurõõmu kõigile maakonna ja külalismälumänguritele. Meistrivõistluste peakorraldajaks oli Räpina Mälumängu Selts. Mängu juhtideks olid Koit Nook Põlvas, Olev Veberson Tilsis ja Priit Naruskberg Räpinas. Osales 11 võistkonda. Räpinast olid Kuke talu, Rappin, Räpina Aianduskool ja Nooruse 4. Võitjaks tuli Tartu KVART, aga teise koha ja maakonna meistritiitli saavutas Kuke talu (Markus Otsus, Tõnu Talve, Mart Kiisk, Jaan Lomp, Rein Hiob) Põlva ning Meltsaare (Laheda vald) võistkonna ees. Napilt medalita jäänud võistkonnas Rappin mängisid Riho Zupsman, Mari Kala, Omar Kaljuvee, Raiko Kokmann ja Tiit Purika. Etapiti head mängu näidanud ja profesionaalsetele võistkondadele konkurentsi pakkunud Räpina Aianduskooli võistkonnas mängisid Huko Laanoja, Valdur Truija, Malle Terepson Madisson, Irma Samoldina, Reti Randoja Muts ja noorvõistleja Urmo Tuul. Projektis Nooruse 4 osalesid Raul Kokmann, Eini Ubala, Tõnu Pira.

Valgamaa meistrivõistlustel osaleti kahe võistkonnaga ja 3. koha karikas toodi Räpinasse. Mängurõõmu said kolmel etapil nautida pea kõik Räpina Mälumängu Seltsi mälumängurid.

Mari Kala, Mait Meensalu ja Räpina Mälumängu Selts korraldavad 14. mail paariskarika etapi Räpinas, kus võistlemas on kogu Eesti mälumängu eliit.

Räpina mälumängurid tänavad kõiki toetajaid ja abilisi!