Lugejakirjale tuli kiire vastus proua Valve Tambetsilt, kes tõi välja, et peale objektide näitamise peaks ette valmistamajust sisulise poole, mida Räpina kohta turistile rääkida. Nii ei jääks jõgi lihtsalt jõeks, vaid saaks rääkida selle nimest, ajaloolisest kasutusest, olemusest üldiselt. Samamoodi on Raudmehe kujuga, veskihoone ja paberivabriku hoonetega, Räpina kirikutega ning paljude muude paikade ja kohtadega Räpinas.Need peidavad oma (mõnel puhul ka ajast räsitud) pealispinna all huvitavaid  fakte, mis muudavad iga objekti vaatamisväärsemaks. Proua Tambets tõi esile palju positiivset, mis meil Räpinas on, ning pakkus veel mitmeid huvitavaid mõtteid, kuidas Räpinat turistile kutsuvamaks teha ja ka endale paremaks koduks kujundada.

Eeskätt turismi arendamiseks on mõeldud ka uue sümboolikaga meened. Põhjalikult läbimõeldud ideed ühes kavanditega Räpina logo kasutamiseks esitas proua Sirje Tooding. Ettepanekud olid huvitavad ja omapärased, alustades pearättidest ja mütsidest kuni logotempli ja külmkapimagnetiteni. Lisaks veel ettepanekud seoses mõnede Räpina ürituste japaikadega. Mitmed pakutud ideed on hästi teostatavad ja ainulaadsed ning toovad esile Räpina uue kuvandi põhiideed, rõhutades Räpinat kui rohelist aianduslinna.

Räpina Vallavalitsus ja Räpina Rahvaleht tänavad Valve Tambetsit ja Sirje Toodingut huvitavate ettepanekute ja ideede eest ning Junika Adsonit arutlemapaneva lugejakirja „Mida meil turistile pakkuda on“ eest. Suur tänu kaasa mõtlemast ja arvamust avaldamast! Samas on ikka oodatud kõigi räpinlaste ideed ja mõtted seoses asjakohaste teemadega. Häid mõtteid meie elu paremaks muutmisel ei ole kunagi ülearu.