Esimese päeva mängude põhjal oli selge, et kirkamate medalite peale hakkavad mängima Torma ja Osula. Teine võistluspäev seda arvamust ka kinnitas. Poolfinaalis olid meie poisid tasavägiselt kulgenud mängus üle Vastse-Kuuste korvpalluritest 38:35. I -II koha kohtumine oli algusest lõpuni väga pingeline. Osula poisid olid pikemad ja vanemad, meie poisse aga toetasid maruliselt oma kooli õpilased ja õpetajad. Lõpuvile kõlades oli tablool seis

40:30 Osula Põhikooli kasuks. Lõplik paremusjärjestus: I koht Osula Põhikool, II Torma Põhikool, III Vastse-Kuuste Kool, IV Kuldre Kool, V Sürgavere Põhikool, VI Kihelkonna Kool, VII Paikuse ja VIII Koigi Põhikool.

Torma võistkonnas mängisid: Lauri Kask, Danno Nool, Ako Tõnisoo, Andri Väits, Eero Puusepp, Jaak Raud, Raigo Patrikats ja Armo Lüütsepp, poisse treenib Andres Annok.

19. märtsil toimus X Vilma Mõtte Mälestusturniir võrkpallis.
Juubeliturniirile oli võistlema tulnud kuus võistkonda. Kõik osalenud võistlejad kuuluvad veteranide vanuseklassi ja väga paljud mängijad on osalenud kõigil kümnel turniiril. Naisveteranidest oli teistest üle Adavere, järgnesid Tartu ja Torma. Segavõistkondadest võitis Viljandi, Torma ja Lustivere ees. Torma võistkondades mängisid: Enda Kalm, Marju Kõre, Kai Tralla, Maarika Enumäe, Piret Nõmm, Katrin Raidma, Ülle Soodla, Ülle Sepp, Aksel Simson, Andrus Kivimurd ja Aarne Neimann.

7. mail algusega kell 11.00 Torma spordihoones “KEVADTURNIIR KORVPALLIS”
Mängivad: SK Torma Sport, Saare, Laiuse, Põltsamaa ja Tallinna võistkonnad Ferreks ning Luusers.