Kommentaariumis tehti hulgaliselt ettepanekuid, kuidas Räpinat külalistele ahvatlevamaks muuta. Lugejad tundsid puudust pargiga linnakeskusest, mille ümber elu käiks, sportimisvõimalustest, kohvikust, kus hommikukohvi juua, samuti aianduslinnale kohasest haljastusest: “On ju olemas sadu sorte õitsvaid puid ja põõsaid, mis muudaksid linna kevadest sügiseni paradiisiaiaks.”

Mitmel korral mainisid lugejad paadirenti ja teisi kalastusega seotud teenuseid: “Sadama võiks tõesti paremasse korda saada ning üldse võiks taastada sideme järvega. Praegu ei saa arugi, et tegemist on Lämmijärvele/Peipsile väga lähedal asuva linnaga, järv, mis tegelikult on väärtus omaette, on praegu nagu mingi suvaline nurgatagune.”

“Paadisadamat ma küll mõttetuseks ei peaks, kui sadam oleks selline, kus kõlbaks kogu hooaja paati hoida (st. tankimisvõimalus ja valve), siis oleks vähemalt paadiomanike ja nende tuttavate Räpina-külastused garanteeritud.”

Nurinat põhjustas kohalik bussijaam: “Isevärki asutus on ka kohalik bussijaam, kus töötaja peaülesanne on tükikesteks tehtud WC-paberi jagamine nagu 15 aastat tagasi, sealt ei ole võimalik saada ei bussiinfot ega bussipileteid.”

Soovid midagi lisada? Kirjuta oma arvamus kommentaarina või saada aadressil rahvahaal@eestielu.ee!