22. veebruaril toimus koolis luulevõistlus. Iga osaleja luges peast ette ühe kodus õpitud E. Niidu luuletuse. Võistlejaid hindas žürii (Aet-Triin Vasnu, Sirje Zahkna ja Rita Kardaš).

Noorema vanuserühma parimad etlejad olid žürii arvates Jaan Johannes Randla, Marite Angeelika Kaal ja Marii Karro. Vanematest õpilastest valiti välja Jaana-Maria Luhtoja, Anette Bakmanov ja Kristen Kontaveit. Sellega oli ülekooliline konkurss lõppenud. Nüüd anti parimatele võimalus õppida selgeks veel üks Ellen Niidu luuletus ning see žüriile esitada. Seekord toimus videokonkurss ning maakonda saadeti meie kooli esindama videod Ma-rite Angelika Kaalust ja Anette Bakmanovist. Anette loetud luuletused „Magav maailm” ja „Eks ole” olid nii südamlikud ja ilmekad, et maakonna žürii otsuse kohaselt esindas just tema 21. märtsil Tapal toimunud etlusvõistlusel Raplamaad.

Hoolimata sellest, et Anettet esimese kolme hulka ei arvatud, oli esinemine Tapal igati meeldiv kogemus. Suur aitäh Anettele ja tema õpetajale Annika Alliksonile.