Isiklikult pean vallavolikogu esimehena toetuse olemasolu Toompeal vajalikuks. Valiku tegemisel jätsin kohe kõrvale “keski” ja sotsid. Esimene oleks arvestatav autokraat Savisaareta. Teises ei meeldi mulle nende importpresident, kes oli nõus presidendiks saama ainult Eestimaa päästmise nimel “kolhoosiesimehe”, põllumajandusdoktor Arnold Rüütli valitsemise alt. IRLi ridades on aga “uutjaid”, kelle tegevus ei ole Eestile alati kasuks tulnud. Esiteks Mart Laari tegevus põllumajanduses suurmajandite lõhkumisel majandite juhtkondade ohjeldamatu ärastamise saatel. Nägin ise suurtalu kunagist perenaist, kes oma karja ja põllumajandusinventari 30 aastat tagasi tasuta kolhoosile andis, kuid kompensatsiooniks sai tagasi ühe ühiskarja lehmakondi. Endine haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas on oma maagümnaasiumide sulgemistuhinas pärssinud maaelu võrdselt ekspeaminister Laariga.

Eesti vajab stabiilset vapustusteta arengut ja arvan, et selle tagab Reformierakond. Osalesin ka ise selle erakonna valimiskampaanias ja mul on heameel, et Reformierakond võitis Riigikogu valimised nii Järvakandi vallas, Raplamaal kui ka Eestis.

Paratamatult apteek vanasse depoohoonesse tuleb. Inventari kinkisid meile Ulve ja Valdek Tomson. Vajalike ruumide remondieelarve on 5100 eurot. Ehitaja on olemas. Kohila apteek on nõus hakkama Järvakandi apteeki oma filiaalina haldama. Müügile tulevad samad ravimid, mis emaapteegis Kohila Apteek OÜ-s. Proviisorina ootab tööd Ülle Pilliroog.

Täna napib veel raha. Määrav on Reformierakonna toetus. Kui liidame sellele Raul Kivilo enda panuse, valla reformierakonna tuluõhtu ja raamatute müügist saadud raha, siis on puudu veel 1000 eurot. Pöördun teie poole, lugupeetud vallakodanik, ettevõtja, MTÜ ja KÜ juhatuse liige! Korjame kiiresti selle puuduva raha kokku!

Annetusteks saab kasutada Järvakandi Vallavalitsuse arveldusarvet Swedbank AS 1120074300, märkides ülekandele selgituseks “apteegi toetus”. Samas võib panna oma panuse koos nimega ümbrikku ja lasta vallamaja postkasti.

Palun ärge arvake, et erapinnal olev apteek teeb ruumide omaniku rikkaks. Kahe pisiruumi üür teeb ehk kümne aasta jooksul Rauli panuse apteeki tasa. Järvakandi inimestele on aga apteeki eluliselt vaja. Raul Kivilo saab sellest aru ja teeb apteegi väljaehitamise heaks kõik, mis vibuklubi Ilves juhtimise ja toetamise kõrval tema võimuses on.