Siinkohal piltlik pilguheit sellel talvel toimunud üritustest.

¨       Eesti Vabariigi aastapäeva kontsert-aktus on traditsiooniline üritus koostöös Vastseliina Vallavalitsusega, Vastseliina Gümnaasiumi ja Vastseliina Muusikakooliga.  Selle aasta kontserdi „rosinaks" oli Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumi  poisteansambel, mille juhendajaks Erja Arop.

¨       Talvetrall Õunapuuorus. Selle aasta õige vastlapäev jäi märtsikuusse ning kartes märtsisulasid, otsustasid korraldajad päeva pisut ettepoole tuua ja seekord talvetralli nime all. Kui palju pikk liug tänavuse lina pikkust mõjutab ei ole võimalik kontrollida, aga oluline oli mõte. Veel sai vilti visata, kada ajada, Vastseliina Spordiklubi suusatajad näitasid uut võistlusala suusakrossi, loomulikult kelgutada ja suusatada ning suppi ja vastlakuklit süüa.

Kõige pisem suusataja

¨       Vastseliina Pärimuspäev toimus kolmandat korda ja eesmärgiks  õpetada vanavanematelt päritud tantse, laule, mänge ja jutte. Ja kui need kõik elava muusika ja muusikutega siduda, siis kokku sai üks igati tore ja meeldejääv perepäev. Muusikaliselt kaunistasid üritust Lauri Õunapuu koos Lee'ga ja Tarmo Noormaa.

Veronika õpetab lastele liisusalmi

¨       Stiilipidu „Sulev Nõmmiku eri". Tantsusamme seadis ansambel Svips ning meeleolu tekitasid ja selle eest, et keegi istuma ei jääks, hoolitsesid kaks säravat õhtujuhti Aliis ja Kristi

Säravad õhtujuhid Aliis ja Kristi

 
 - Teatrid ja näitused

Vastseliina rahvamaja on külastanus sel aastal kaks teatrit. Esimene neist Vana Baskini Teater etendusega „Üllatuskülaline" ja teine Eesti Lasteteater etendusega „Merikajaka seiklused". Elamusi on pakkunud teatrisõpradele ka Vastseliina Noorte Näitetrupp. Uue-Antslas toimunud „Laste ja noorte näitemängupäeval mängiti etendust „See ei käi nii". Teatritükk jutustab lustlikult ja omamoodi Hansu ja Greete loo.

Külastada sai kahte näitust:„Tants- Kai Leete elu ja kirg" ning Vastseliina Koduloomuuseumi poolt üles pandud näitust lina ajaloost.

 Anu grimmi tegemas
„Merikajaka seiklused”