Kullamaa koolitöötajate võistkond peab sõpruskohtumisi Turba kooli õpetajatega võrkpallis. Veebruarikuus olime Turbas, ap­rillis Kullamaal. Valmistume mõlemad 2012 aasta algul toimuvateks vabariiklikeks õpe­tajate võrkpalliturniiriks.

Rahvaliiga turniir võrkpallis lõppes Kullamaa meeste võiduga!

Turniir vältas 4 kuud. Mehed said män­gida 16 mängu. Kullamaa mehed mängi­sid väga hästi, tulid Läänemaa rahvaliigas võitjaks.

Võistkonnas: Madis ja Keiro Jõgisalu, Ro­met Priimägi, Taavi Roosi, Hendry Kulla­mäe, Aleks Vaarpu, Aivar Loose, Argo Aa­vekukk, Aivar ja Siim Pärnpuu ning Arvi Alesma. Parimaks mängijaks nimetati Taavi Roosi.

13. pereturniir võrkpallis

Osalema oli seekord kutsutud 4 pere­võistkonda. Mängud toimusid Kullamaa kooli võimlas.

Mängud olid tasavägised ja kõrge tase­mega. Selle aasta turniiri korraldasid eel­mise aasta võitjad: perekond Jõgisalu. Kor­raldus oli hea. Alustati korvpalli vabaviske võistlusega. Toimus nooleviske ja koroona võistlus.

Pallilahinguid jätkus mitmeks tunniks. Lõplik perede järjestus: Jõevee, Jõgisalu, Kruusel, Jõulu. Parimatele võistkondadele karikad ja individuaalselt medalid.

Üritust toetas Kullamaa vald.

12.04 peeti vastlapäeva

Ilm oli ilus, kahjuks rahvast oli vähevõitu. Kes kohale tuli, sai mõnusa elamuse.

Salumaa pere Leilast ja Kase-Alasi pere Maidlast olid kogu perega kohal.

Võistluse hea kulgemise eest on tänu ära teeninud Viive Karnau, Jaanus Tuulik ja Margot Smitt.

Kavas oli liulaskmine, kirsavise ja laske­suusatamine. Auhindu jätkus kõigile.

Laskesuusatamises oli 3 kanget osalejat: Edith Alasi, Aivar Loose ja Raiko Mäesaar.

Kirsaviskes oli võistlus vanematele ja noorematele eraldi, siin parimad Merike ja Andra Salumaa, Georg ja Jüri Ott.

Päeva lõpetuseks vastlakuklid, seajalad, hernesupp ja tee. Osalejad kiitsid kokkasid! Soojendada sai end lõkke ääres.

Vastlad tulevad uuel aastal jälle ja Kulla­maa vallas on kena komme seda tähistada. Loodan, et siis on rohkem rahvast kohal!

Veebruari-ja märtsikuus toimusid koolis I taliolümpiamängud.

Ilmataat ei lasknud meil kõike nii teha, nagu soovisime, kuid olümpia pidasime maha. See õnnestus ja meeldis osalejatele. Mänge toetas Eesti Olümpiaakadeemia ja Kullamaa vald.

Mängude raames toimusid mitmed kon­kursid: kunsti, meene, luuletuste, plaka­ti, spordiviktoriin, lumekujude ehitamine. Oli 8 võistkonda, kelle jaoks X klassi neiud õmblesid ilusad riigilipud: Eesti, Läti, Lee­du, Poola, Rootsi, Norra, Soome, Venemaa. Võisteldi kelgutamises, suusatamises, las­kesuusatamises, luuahokis, mitmesugused teatevõistlused.

Igas võistkonnas oli 22 õpilast I-XII klas­sist. Võistkondadel olid eraldusmärgid, maskotid.

Esmakordselt oli konkurss sportlikumale lapsevanemale, siin võitis Meelis Seimann Ago Kirsipuu ees. Konkurss oli ka sportli­kumale koolitöötajale, siin oli parimad Ai­var Loose, Kairi Nargla ja Riina Roost. Pa­rimatele olümpiadiplomid, päevakohased medalid, kringlid, puuviljad. Külas oli Ees­ti maadlusliidu president Heino Priimägi. Mängude kordaminekule aitasid kaasa kõik koolitöötajad. Varem on olnud koolis kol­med suvised kooliolümpiamängud.

Spordiviktoriin „Bumerang"

Juba kaheksandat aastat korraldab Eesti Koolispordiliit vabariigis õpilastele sport­likku viktoriini. Kõigepealt I etapp kooli­des, teine maakonnas, kolmas piirkonnas ning vabariigist 15 paremat kooli pääsevad edasi vabariiklikku finaali. Meie kooli võist­kond läbis selle kadalipu edukalt. Vabariigis jäädi jagama 8-9 kohta koos Kadrina Kesk­kooliga.

Meie võistkonnas olid: Anni ja Ando Ra­tas, Niilo Leppik ja Rando Hallkivi.

Kullamaalased 40. Tartu suusamara­tonil

Läbi pakaselise ilma rühkis finiši poole üle 8 tuhande suusataja. Läänemaalt lõpetas 49 suusatajat ja Kullamaalt isegi 8 vaprat.

Oma 11. korda osales maratonil Ago Kir­sipuu, 6. korda Taivo Tolli ja 5. korda Linda Pärnpuu, esimest korda läbis pika distantsi Janek Ratas.

4 inimest oli esimest korda maratonil ja nemad läbisid 31 km raja: Vaike ja Katrin Nõu, Kristo Priimägi ja Tanel Raimet. Ener­giat edaspidisekski neile kõigile!